• 46 deler
  • Alder: Fra 6+

Bilinteresserte barn fra fire år og oppover vil elske dette LEGO® City lekesettet med racerbil i F1-stil og minifigurer av en mekaniker og en sjåfør.

Dra til racerbanen for å konkurrere i høy fart med denne superkule racerbilen. Finn fram hjelmen, sett deg bak rattet og kjør bilen fram til startstreken. Tid for pit-stopp? Det går bra! Hjelp mekanikeren å gjøre de nødvendige reparasjonene, og kjør deretter ut på banen igjen, klar til å sette nye rekorder og ta vinnerpokalen med hjem!

Med lekesettet LEGO® City Racerbil (60322) kan du gi barn en hel verden full av fart og spenning. Settet inkluderer en racerbil i F1-stil, verktøy og en vinnerpokal. Med minifigurer av en mekaniker og en sjåfør er det duket for timevis med spennende billøp! Gøyal bygging for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette 4+-settet inkluderer en trykket byggveiledning med bilder og et LEGO startkloss-element – et ferdiglaget understell som barna har som utgangspunkt når de skal bygge. Settet inkluderer også digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som lar barn zoome, rotere og visualisere modellen fra alle vinkler mens de bygger. En morsom verden LEGO City Kule kjøretøy lekesett gir barn actionfylt lek med tøffe modeller som girer opp fantasien flere hakk. Barn kan utforske verden ved hjelp av lekescenarioer som gjenspeiler virkeligheten på en gøyal og spennende måte, og utforske land-, luft- og sjøgående fartøy.

Generelt
Artikkelnummer5702017117102
Leverandørens artikkelnummer60322
Forpakningsmål
Bruttovekt0.105 kg
Høyde14.1 cm
Lengde15.7 cm
Bredde4.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Great Vehicles 60322 Racerbil

Art nr: 5702017117102
11900
  • Tilbud: 3 FOR 2 (Sun Jun 05 2022 - Sat Jul 30 2022)
Nettlager:
Ikke på lager
Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.