LEGO® City Great Vehicles 60322 Racerbil

  Art nr: 5702017117102
  Bilinteresserte barn fra fire år og oppover vil elske dette LEGO® City lekesettet med racerbil i F1-stil og minifigurer...
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Bilinteresserte barn fra fire år og oppover vil elske dette LEGO® City lekesettet med racerbil i F1-stil og minifigurer av en mekaniker og en sjåfør.

  Dra til racerbanen for å konkurrere i høy fart med denne superkule racerbilen. Finn fram hjelmen, sett deg bak rattet og kjør bilen fram til startstreken. Tid for pit-stopp? Det går bra! Hjelp mekanikeren å gjøre de nødvendige reparasjonene, og kjør deretter ut på banen igjen, klar til å sette nye rekorder og ta vinnerpokalen med hjem!

  Med lekesettet LEGO® City Racerbil (60322) kan du gi barn en hel verden full av fart og spenning. Settet inkluderer en racerbil i F1-stil, verktøy og en vinnerpokal. Med minifigurer av en mekaniker og en sjåfør er det duket for timevis med spennende billøp! Gøyal bygging for jenter og gutter fra fire år og oppover Dette 4+-settet inkluderer en trykket byggveiledning med bilder og et LEGO startkloss-element – et ferdiglaget understell som barna har som utgangspunkt når de skal bygge. Settet inkluderer også digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som lar barn zoome, rotere og visualisere modellen fra alle vinkler mens de bygger. En morsom verden LEGO City Kule kjøretøy lekesett gir barn actionfylt lek med tøffe modeller som girer opp fantasien flere hakk. Barn kan utforske verden ved hjelp av lekescenarioer som gjenspeiler virkeligheten på en gøyal og spennende måte, og utforske land-, luft- og sjøgående fartøy.

  • 46 deler
  • Alder: Fra 6+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017117102
  Leverandørens artikkelnummer60322
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.1 kg
  Høyde4.8 cm
  Lengde15.8 cm
  Bredde14.2 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® City