• 844 deler
 • Alder: Fra 8+

Gi barn kreativt påfyll med dette flotte kunstskolesettet, hvor små kunstnere kan leke at de maler, syr, lager keramikk og bruker en 3D-skriver.

Bli med Emma, som får oppfylt drømmen sin om å komme inn på en berømt kunstskole. Professor Béatrice viser hvordan du fester leiren på pottemakerskiven for å lage keramikkgjenstander. Kle utstillingsdukken i en av de stilige kreasjonene dine, og lag en digital modell ved hjelp av 3D-skriveren. Hjelp Felix med å sette opp kameraet i fotostudioet, og bruk DOTS flisene til å dekorere bygningen slik du vil.

Inspirer barn til å være kreative med settet Emmas kunstskole (41711), som passer perfekt som gave til barn fra åtte år. Den vakre bygningen rommer tre etasjer fulle av kreative kunstleker, og her kan gutter og jenter leke med LEGO® Friends Emma og lære om keramikk, mote og 3D-utskrift. Fantasistimulerende leker til kreative barn Denne lekeskolen inneholder mange søte detaljer: en pottemakerskive som roterer når man dreier på håndtaket, et kamera med to linser og en bevegelig utstillingsdukke som kan rotere på sokkelen sin. Den vakre bygningen i fransk stil med store vinduer og kreative skilt med pensel og penn, er et kunstverk i seg selv! Og barn kan gjøre den enda finere ved å utsmykke den slik de vil med LEGO DOTS flisene som følger med. En engasjerende modell Dette LEGO kunstsettet inkluderer digitale instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions. Her kan barn vise modellen sin i 3D, rotere den og zoome inn på detaljer mens de bygger. Det er bygging tilpasset den digitale tidsalderen!

Generelt
Artikkelnummer5702017155128
Leverandørens artikkelnummer41711
Forpakningsmål
Bruttovekt1.11 kg
Høyde28.2 cm
Lengde48 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41711 Emmas kunstskole

Art nr: 5702017155128
79900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.