LEGO® DUPLO® Town 10968 Besøk hos legen

  Art nr: 5702017153643
  Vis førskolebarn alt det gøyale som skjer på et legesenter. Settet er nyttig som verktøy når du vil forberede barn til e...
   Nettlager:
   På lager (+50)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Vis førskolebarn alt det gøyale som skjer på et legesenter. Settet er nyttig som verktøy når du vil forberede barn til et legebesøk.

   Nå kan førskolebarn utforske alt det morsomme de kan oppleve på legesenteret. Den snille legen lytter på barnets hjerte ved hjelp av det bøyelige stetoskopet, på veggen henger det en håndvask og en høydemåler formet som en sjiraff, og det er en stol som pappa kan sitte på. Dette allsidige lekesettet styrker barns sosiale og emosjonelle ferdigheter og passer perfekt når du vil forberede barnet ditt på et besøk hos legen.

   LEGO® DUPLO® Besøk hos legen (10968) byr på gøyale aktiviteter og koselige figurer som små sykepleiere og leger kan ha det moro med. Dette er et allsidig lekesett som passer perfekt når du vil forberede smårollingen din til et besøk hos legen. Passer for barn fra to år og oppover. Styrk barns utvikling med et legesett Fortell førskolebarn om alt det spennende som skjer på et legesenter. Den snille legen bruker sitt bøyelige stetoskop (sitter fast) for å lytte på barnets hjerte. Barnefigurens overdel har et hjerte på brystet. Det er en høydemåler formet som en sjiraff på veggen, en vask hvor man kan vaske hendene og en stol hvor pappaen kan sitte. Dette lekesettet handler om hvor viktig det er å passe på helsen sin og vise omsorg for andre, og det styrker barns sosiale og emosjonelle ferdigheter. Leken læring for småbarn LEGO DUPLO leker innbyr til gøyal frilek og utforskning. De inspirerer barn til å uttrykke seg gjennom lek og gjør det mulig for foreldre delta når barna deres når viktige milepæler i utviklingen.

   • 34 deler
   • Alder: Fra 2+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017153643
   Leverandørens artikkelnummer10968
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.5 kg
   Høyde12 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde19.2 cm
   Lego
   Alder1,5+ år
   SerieLEGO® DUPLO®