• 433 deler
 • Alder: Fra 6+

Barn kan ha det gøy på tivoli hver dag med dette LEGO® City lekesettet – det er proppfullt av inspirasjon og gir timevis med fantasifull lek!

Traileren med romrakettkarusell har ankommet LEGO® City. Nå kan du hjelpe til med å losse utstyr og gjøre traileren om til en fantastisk karusell med romtema. Etterpå er det bare å kjøpe billett, klatre oppi og hode deg fast! Husk å smile til kameraet idet du snurrer forbi på den gigantiske romblekkspruten. Og når karusellen stopper, kan du velge om du vil ta en tur til eller gå til billettkiosken for å hente bildet ditt!

Lekesettet LEGO® City Romrakettkarusell (60313) er perfekt for alle barn og andre som elsker fornøyelsesparker. Semitraileren har en avtakbar henger som kan forvandles til en fungerende karusell med romtema og masse spennende funksjoner. Settet inneholder tre minifigurer og masse tilbehør som inspirerer barn til å finne på historier og leke i timevis. Passer for jenter og gutter fra seks år og oppover Dette lekesettet inkluderer en barnevennlig byggeveiledning, og barn kan velge om de vil bygge LEGO leker på egen hånd eller dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Utforsk verden gjennom lek LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som er basert på scenarioer fra virkeligheten.

Generelt
Artikkelnummer5702017230474
Leverandørens artikkelnummer60313
Forpakningsmål
Bruttovekt0.78 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde5.65 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Great Vehicles 60313 Romrakettkarusell

Art nr: 5702017230474
49900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.