LEGO® City Great Vehicles 60313 Romrakettkarusell

  Art nr: 5702017230474
  Barn kan ha det gøy på tivoli hver dag med dette LEGO® City lekesettet – det er proppfullt av inspirasjon og gir timevis...
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Barn kan ha det gøy på tivoli hver dag med dette LEGO® City lekesettet – det er proppfullt av inspirasjon og gir timevis med fantasifull lek!

  Traileren med romrakettkarusell har ankommet LEGO® City. Nå kan du hjelpe til med å losse utstyr og gjøre traileren om til en fantastisk karusell med romtema. Etterpå er det bare å kjøpe billett, klatre oppi og hode deg fast! Husk å smile til kameraet idet du snurrer forbi på den gigantiske romblekkspruten. Og når karusellen stopper, kan du velge om du vil ta en tur til eller gå til billettkiosken for å hente bildet ditt!

  Lekesettet LEGO® City Romrakettkarusell (60313) er perfekt for alle barn og andre som elsker fornøyelsesparker. Semitraileren har en avtakbar henger som kan forvandles til en fungerende karusell med romtema og masse spennende funksjoner. Settet inneholder tre minifigurer og masse tilbehør som inspirerer barn til å finne på historier og leke i timevis. Passer for jenter og gutter fra seks år og oppover Dette lekesettet inkluderer en barnevennlig byggeveiledning, og barn kan velge om de vil bygge LEGO leker på egen hånd eller dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Utforsk verden gjennom lek LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som er basert på scenarioer fra virkeligheten.

  • 433 deler
  • Alder: Fra 6+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017230474
  Leverandørens artikkelnummer60313
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.72 kg
  Høyde5.8 cm
  Lengde38.2 cm
  Bredde26 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® City