LEGO® DC Comics Super Heroes 76183 Bathulen: Oppgjør med The Riddler™

  Art nr: 5702016913002
  Bathulen er full av kule funksjoner som inspirerer barn til å finne på fantasifulle superheltfortellinger. Klarer de å t...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Bathulen er full av kule funksjoner som inspirerer barn til å finne på fantasifulle superheltfortellinger. Klarer de å tolke de hemmelige ledetrådene og fange The Riddler™?

   Dra til bathulen sammen med Batman™! Der har The Riddler™ lagt igjen tre hemmelige beskjeder til ham. Bruk først det spesielle forstørrelsesglasset for å finne ledetrådene, før du sjekker datamaskinene og kartet over GOTHAM CITY™ sammen med politimester Gordon. Tiden er inne for Batman å forkle seg som The Drifter og kjøre av sted på motorsykkelen sin for å fakke skurken og sette ham bak lås og slå i bathulens celle. Men vær på vakt: Selina Kyle™ lurer i kulissene, klar til angrep!

    

   Fans av Batman-filmen, fra åtte år og oppover, kan imponere superheltvennene sine med settet LEGO® DC Batman™ Bathulen: Oppgjør med The Riddler™ (76183).
   Batmans actionfylte HK Bathulen rommer datamaskiner, verktøy og sveiseutstyr som brukes til reparasjon av kjøretøy. To hengslede vegger, hvor den ene er dekket med et stort kart over GOTHAM CITY™, og den andre med et verktøystativ, og kan dreies i ulike posisjoner for å skape mer plass. Settet inneholder følgende seks minifigurer fra Batman-filmen: Batman, Selina Kyle™, The Riddler, The Drifter, Alfred og politimester Gordon. De tre elementene med kodede beskjeder fra The Riddler kan kun leses ved hjelp av et spesielt forstørrelsesglass som avdekker ledetråder. Når Batman drar ut på motorsykkelen sin, kan han være forkledd som sitt alter ego, The Drifter. Og om han fakker skurker og tar dem med tilbake, kan han sette dem i bathulens helt egne fangecelle. Batmobilen fra settet Batmobil: På jakt etter The Penguin™ (76181, ikke inkludert) kan kjøres opp på rampene i dette lekesettet for reparasjon.

   • 581 deler
   • Alder: Fra 8+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016913002
   Leverandørens artikkelnummer76183
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.98 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde47.8 cm
   Bredde28 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® DC Comics Super Heroes

   Nyttige tips