• 272 deler
 • Alder: Fra 7+

Barn kan bruke Minecraft®-ferdighetene sine til å bygge det store sopphuset og iscenesette utallige spennende eventyr både innvendig og utenfor med forskjellige favorittfigurer fra Minecraft.

Bygg et hus inni en diger sopp! Ta av tak og vegger for å bruke arbeidsbenken og møblene. Utendørs kan du hjelpe Alex som skal samle suppe fra sopp-kua i en bolle. Men pass på: En edderkopprytter er på vei! Hva vil du gjøre – forsvare deg med øksen, løpe inn i huset eller dunke hjelmen av hodet på skjelettet, sånn at skjelettet brenner opp i sola? Det er opp til deg.

Gi Minecraft®-spillere en helt ny og fysisk lekedimensjon med settet LEGO® Minecraft Sopphuset (21179).
Settet er flott som gave til barn fra åtte år og oppover. Morsom Minecraft-lek i sopphuset Med dette store sopphuset får Minecraft-spillere kreativ, fysisk lek. Sopphusets tak og vegger kan tas av, slik at barna får tilgang til arbeidsbenken og møblene inni. Utendørs kan de hjelpe Minecraft-helten Alex bruke en bolle for å samle opp suppe fra sopp-kua. Men plutselig dukker det opp et skjelett som rir på en edderkopp, og sprer kaos og redsel, og da gjelder det å tenke nytt! Den fantasifulle leken kjenner ingen grense når barna får fritt spillerom i Minecraft-sopphuset.

Generelt
Artikkelnummer5702017156583
Leverandørens artikkelnummer21179
Forpakningsmål
Bruttovekt0.4 kg
Høyde6.2 cm
Lengde26 cm
Bredde19 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Minecraft™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft™ 21179 Sopphuset

Art nr: 5702017156583
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.