Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • 665 deler
 • Alder: Fra 18+

Gjenopplev en ikonisk scene fra Star Wars: Et nytt håp med dette detaljerte dioramaet av LEGO® klosser, hvor Luke Skywalker og Darth Vader møtes til trench-kamp.

Med konsentrasjon som en jedi kan du bygge et øyeblikksbilde fra den episke trench-kampen i Star Wars: Et nytt håp. Gjenskap Darth Vaders TIE Advanced-jager og to TIE-jagere som jakter på Luke Skywalkers X-wing mot en detaljert bakgrunn av overflaten på Dødsstjernen. En plakett med det kjente Darth Vader-sitatet «The Force is strong with this one» er prikken over i-en på en utstillingsmodell som vekker gode minner fra filmen.

 

Fokuser som en jedi, og gjenskap et minneverdig øyeblikk fra Star Wars: Et nytt håp med byggesettet Trench-kampen på Dødstjernen – diorama (75329).

Bygg et detaljert øyeblikksbilde av den gripende scenen, inkludert overflaten på Dødsstjernen og klossebygde modeller av Darth Vaders TIE Advanced-jager og to TIE-jagere som jakter på Luke Skywalkers X-wing. Plaketten med Darth Vader-sitatet («The Force is strong with this one») er prikken over i-en på denne nostalgiske utstillingsmodellen. En flott gave Denne bygge- og utstillingsmodellen er super som gave til deg selv eller andre voksne Star Wars™ fans og erfarne LEGO® byggere. Den inkluderer enkle instruksjoner som veileder deg trygt gjennom hvert trinn i den komplekse byggeprosessen. Galaktiske opplevelser Det begynte for lenge siden i en galakse langt, langt borte. Nå kan du fortsette sagaen i ditt eget hjem med LEGO Star Wars settene. Utforsk det galaktiske utvalget av sett som er designet spesielt for voksne, og som inkluderer flere dioramaer som lanseres i mai 2022.

Generelt
Artikkelnummer5702017155555
Leverandørens artikkelnummer75329
Forpakningsmål
Bruttovekt0.71 kg
Høyde26.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde7.6 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Star Wars™ 75329 Trench-kampen på Dødstjernen – diorama

Art nr: 5702017155555
799
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.