• 1192 deler
 • Alder: Fra 9+

Med dette fantastiske LEGO® Creator 3-i-1-lekesettet får barn actionfylt vikinglek til lands og til vanns med et skip, et hus og en lekeulv som kan bygges.

Gjør deg klar til spennende vikingeventyr til lands og til vanns! Sett seil på det imponerende vikingskipet, og hold et øye med Midgardsormen som beveger seg i vannet langs skipssiden! Etterpå kan du bygge det om til et detaljert vikinghus ved en bekk og med en ildsprutende drage, eller et scenario med fire vikinger og Fenrisulven. Med dette flotte 3-i-1-settet tar vikingleken aldri slutt.

Barn fra ni år får spennende rollelek med lekesettet LEGO® Creator 3-i-1 Vikingskip og midgardsormen (31132). Settet inkluderer et tradisjonelt vikingskip med åtte skjold, knotteskytende kastemaskin, klossebygd ku, to klossebygde ravner og en bevegelig modell av Midgardsormen. 3-i-1-leke som inspirerer til fantasifull lek LEGO fans kan glede seg til å bygge tre forskjellige vikingleker med dette actionfylte 3-i-1-settet. De kan bygge et vikingskip med Midgardsormen, et vikinghus med drage og en klossebygd ku eller Fenrisulven ved siden av et tre med skjulte juveler. Hver modell inkluderer fire vikingminifigurer. Barn får kreativ 3-i-1-lek Med LEGO Creator 3-i-1 får barn alt de trenger for timevis med gøyal lek med tre forskjellige byggbare modeller i hvert sett! Hver detaljerte modell kan tas fra hverandre og bygges om til hva som helst annet. Barn kan velge mellom mange fantastiske 3-i-1-sett som inkluderer blant annet skip, hus og ubåter.

Generelt
Artikkelnummer5702017153230
Leverandørens artikkelnummer31132
Forpakningsmål
Bruttovekt1.84 kg
Høyde37.8 cm
Lengde48 cm
Bredde7.05 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator 31132 Vikingskip og midgardsormen

Art nr: 5702017153230
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.