LEGO® Creator 31132 Vikingskip og midgardsormen

  Art nr: 5702017153230
  Med dette fantastiske LEGO® Creator 3-i-1-lekesettet får barn actionfylt vikinglek til lands og til vanns med et skip, e...
   Nettlager:På lager (+50)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med dette fantastiske LEGO® Creator 3-i-1-lekesettet får barn actionfylt vikinglek til lands og til vanns med et skip, et hus og en lekeulv som kan bygges.

   Gjør deg klar til spennende vikingeventyr til lands og til vanns! Sett seil på det imponerende vikingskipet, og hold et øye med Midgardsormen som beveger seg i vannet langs skipssiden! Etterpå kan du bygge det om til et detaljert vikinghus ved en bekk og med en ildsprutende drage, eller et scenario med fire vikinger og Fenrisulven. Med dette flotte 3-i-1-settet tar vikingleken aldri slutt.

   Barn fra ni år får spennende rollelek med lekesettet LEGO® Creator 3-i-1 Vikingskip og midgardsormen (31132). Settet inkluderer et tradisjonelt vikingskip med åtte skjold, knotteskytende kastemaskin, klossebygd ku, to klossebygde ravner og en bevegelig modell av Midgardsormen. 3-i-1-leke som inspirerer til fantasifull lek LEGO fans kan glede seg til å bygge tre forskjellige vikingleker med dette actionfylte 3-i-1-settet. De kan bygge et vikingskip med Midgardsormen, et vikinghus med drage og en klossebygd ku eller Fenrisulven ved siden av et tre med skjulte juveler. Hver modell inkluderer fire vikingminifigurer. Barn får kreativ 3-i-1-lek Med LEGO Creator 3-i-1 får barn alt de trenger for timevis med gøyal lek med tre forskjellige byggbare modeller i hvert sett! Hver detaljerte modell kan tas fra hverandre og bygges om til hva som helst annet. Barn kan velge mellom mange fantastiske 3-i-1-sett som inkluderer blant annet skip, hus og ubåter.

   • 1192 deler
   • Alder: Fra 9+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017153230
   Leverandørens artikkelnummer31132
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.84 kg
   Høyde7.2 cm
   Lengde47.8 cm
   Bredde37.4 cm
   Lego
   Alder9+ år
   SerieLEGO® Creator

   Nyttige tips