• 188 deler
 • Alder: Fra 8+

Gled et barn eller en fan av hobbysett med denne enkle og gøyale pakken som inkluderer et lilla armbånd, et sjøgrønt bag-merke i nøkkelringstil og mange dekorative fliser.

Lag et fargerikt og flott armbånd og bag-merke med LEGO® DOTS Neontiger settet! Start med armbåndet, dekorer det med tropiske og neonfargede fliser og gjør det personlig og unikt med fliser med dyre-, jungel- og ananastrykk. Pynt bag-merket med en tøff tiger med neonfarger og glitterfliser. Åpne en pose med Ekstra DOTS serie 6, og få enda flere gøyale alternativer. Vis fram din ville side med dette tøffe armbåndet og bag-merket!

 

Vekk barns kreative side med det psykedeliske settet LEGO® DOTS Neontiger – armbånd og bag-merke (41945). Det passer for barn fra seks år og oppover og inneholder et bøyelig armbånd og et bag-merke med festering i tillegg til mange fargerike glitter- og neonfliser. Med enkel og intuitiv dekorering og 2 lerreter kan barn uttrykke seg kreativt med nye designmønstre om og om igjen. Barn kan lage produkter som de kan ha på seg eller dele. Og med posen Ekstra DOTS – serie 6 (som selges separat) får de enda flere fliser og enda mer kreativ moro! Frilek Med DOTS sett får barn gøyal LEGO lek og kan være kreative mens de lager og dekorerer alle de ulike settene. Siden magien ligger i barnas egen fantasi, er alt mulig med denne allsidige pakken – og alle de andre DOTS settene (selges separat). Alle DOTS sett er flotte som overraskelser i hverdagen til barn som fortjener en liten belønning.

Generelt
Artikkelnummer5702017156132
Leverandørens artikkelnummer41945
Forpakningsmål
Bruttovekt0.09 kg
Høyde26.2 cm
Lengde10 cm
Bredde5.7 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Dots
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DOTS 41945 Neontiger – armbånd og bag-merke

Art nr: 5702017156132
  Kjøp på nett:
  Lav lagerbeholdning
  Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.