Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • 772 deler
 • Alder: Fra 9+

Få to kjøretøy i ett med settet LEGO® Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy, og se hvordan kjøretøyet vipper rundt når det kolliderer med veggen.

Er du klar for det første Flip-kjøretøyet i LEGO® Technics historie? Det appstyrte og ombyggbare LEGO Technic kjøretøyet er to biler i én! På den ene siden har du et aerodynamisk beltekjøretøy, på den andre et beltedrevet letekjøretøy. Begge kjøretøy er konstruert for å tåle de mest ekstreme miljøer på jorden. Bruk appen CONTROL+ for å styre kjøretøyet og se hvordan det vipper rundt når det kolliderer med veggen.

Barn fra ni år vil elske å leke med LEGO® Technic Appstyrt, ombyggbart kjøretøy 42140. Som det aller første LEGO Technic settet noensinne inneholder dette settet et lekekjøretøy som vipper over så et annet kjøretøy kommer til syne, når det kolliderer med en vegg. Mangler du en vegg? Null problem! Barn kan snu modellen for å bytte mellom kjøretøyene. På den ene siden er det et aerodynamisk beltekjøretøy, på den andre et beltedrevet letekjøretøy. Barn får mye spennende å utforske med fjøring, førerhus og belter på begge kjøretøyene samt et lasteplan på letekjøretøyet. Styr med appen Barn vil synes det er gøy å bruke appen CONTROL+ til å manøvrere kjøretøyet og fullføre artige utfordringer. Hvert kjøretøy ledsages av sin app-opplevelse, og skjermen skifter avhengig av hvilket kjøretøy barnet bruker. En morsom innføring i maskinkonstruksjon Byggbare LEGO Technic modeller har realistiske bevegelser og mekanismer. De er perfekte som gave til alle LEGO byggere som også er interessert i mekanikk og konstruksjon.

Generelt
Artikkelnummer5702017155784
Leverandørens artikkelnummer42140
Forpakningsmål
Bruttovekt1.2 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde9.4 cm
Lego
SerieLEGO® Technic
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic 42140 Appstyrt, ombyggbart kjøretøy

Art nr: 5702017155784
1 699
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.