• 297 deler
 • Alder: Fra 8+

En magisk, klossebygd lekebok som inneholder populære figurer og velkjente funksjoner og detaljer fra clairvoyanse-klasserommet på Galtvort.

Åpne den klossebygde lekeboken, og delta i professor Rummelfiolds time i clairvoyanse på Galtvort. Det er helt magisk! Her kan du øve deg på å se framtiden i krystallkulen, studere en mystisk bok med spådommer sammen med Parvati eller slå deg sammen med Harry Potter™ og lære deg kunsten å lese teblader. Når timen er over, er det bare å lukke boken til gang clairvoyanse står på timeplanen.

 

LEGO® Harry Potter™ På Galtvort: Time i clairvoyanse (76396) er et lekesett som består av en klossebygd lekebok som er full av populære figurer og velkjente detaljer fra Professor Rummelfiolds clairvoyanse-klasserom. Passer for barn fra åtte år og oppover. Utallige magiske lekemuligheter Åpne den fortryllende LEGO lekeboken, og stig inn i et magisk klasserom fullt av eventyr. Den inneholder tre minifigurer – professor Rummelfiold, Harry Potter og Parvati Patil – og masse kult tilbehør. Noen av elementene er integrerte, for eksempel skapet, mens andre er løse, for eksempel lenestolen, pulten, stolene, krystallkulen og tekoppene. Settet kan brukes sammen andre sett i serien. Alt tilbehøret får plass i den magiske lekeboken, slik at barn kan ta den med seg uansett hvor de skal og oppbevare den trygt til neste lekeøkt. Magiske gaver til barn Leter du etter en ekstra magisk gave, er LEGO Harry Potter lekesett midt i blinken. Her finner du fortryllende gaver som garantert vil falle i smak hos unge hekser og trollmenn.

Generelt
Artikkelnummer5702017152646
Leverandørens artikkelnummer76396
Forpakningsmål
Bruttovekt0.36 kg
Høyde6.2 cm
Lengde26 cm
Bredde19.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Harry Potter™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Harry Potter™ 76396 På Galtvort: Time i clairvoyanse

Art nr: 5702017152646
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.