LEGO® Star Wars™ 75327 Hjelmen til Luke Skywalker™ (Red Five)

  Art nr: 5702017155531
  Bli ett med Kraften mens du bygger Luke Skywalkers hjelm med dette LEGO® Star Wars™ bygge- og utstillingssettet for voks...
   Nettlager:På lager (+20)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Bli ett med Kraften mens du bygger Luke Skywalkers hjelm med dette LEGO® Star Wars™ bygge- og utstillingssettet for voksne samlere.

   Bygg et opprør for å knuse Imperiet, og begynn med denne komplekse LEGO® Star Wars™ kopien av Luke Skywalkers ikoniske pilothjelm. Ta en pause fra hverdagen, ta på deg rollen som jedi-mester og gjenskap hjelmens autentiske detaljer. Når du har fullført det interessante oppdraget, kan du stille ut den iøynefallende, klossebygde hjelmen med integrert sokkel hjemme eller på jobben.
   Du kan kjenne den kreative Kraften strømme gjennom deg mens du bygger samlermodellen Hjelmen til Luke Skywalker (Red Five) (75327). Denne byggbare modellen av Lukes ikoniske pilothjelm er første heltehjelmen og åpne hjelmen noensinne i LEGO® Star Wars™ kolleksjonen. Slipp løs din indre jedi, og gjenskap autentiske detaljer som en klossebygd mikrofon og hjelmpolstring samt de gjennomsiktige, røde visirelementene. En integrert sokkel med navnskilt kompletterer denne slående utstillingsmodellen. Trinnvis veiledning Enkle instruksjoner følger med og gir en gøyal og avslappende byggeprosess. Og når du er klar for et nytt byggeoppdrag, kan du se etter de andre LEGO Star Wars hjelmene som kommer i mars 2022. En hel galakse for hånden Det begynte for lenge siden i en galakse langt, langt borte. Nå fortsetter sagaen i ditt eget hjem med en samling førsteklasses LEGO Star Wars sett for voksne. Utforsk samlingens mange jule- og bursdagsgaver som passer perfekt til Star Wars fans og LEGO byggere.

   • 675 deler
   • Alder: Fra 18+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155531
   Leverandørens artikkelnummer75327
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.78 kg
   Høyde9.4 cm
   Lengde35.4 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder18+ år
   SerieLEGO® Star Wars™

   Nyttige tips