LEGO® Technic 42127 BATMANS BATMOBIL

    Art nr: 5702016912630
    Med LEGO® Technic BATMANS BATMOBIL kan du bygge bilen Batman bruker i BATMAN-filmen. Funksjoner som to lysklosser, gjør...
      Nettlager:
      På lager (6-20)
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Med LEGO® Technic BATMANS BATMOBIL kan du bygge bilen Batman bruker i BATMAN-filmen. Funksjoner som to lysklosser, gjør modellen superrealistisk.

      Bekjemp kriminalitet. Vær en forkjemper for rettferdighet. Gjør GOTHAM CITY™ trygg. Med LEGO® Technic BATMANS BATMOBIL kan du gjenskape et ikon fra filmens verden. Opplev noe av kinolerretets magi i ditt eget hjem ved å bygge den detaljerte og imponerende bilen med autentiske funksjoner. Det er mye å utforske på den episke modellen, inkludert to lysklosser, en åttesylindret motor med bevegelige stempler og en roterende flamme.

      Superheltfans vil elske den utfordrende modellen av Batmans ikoniske BATMOBIL i klassisk LEGO® Technic stil. Den utrolig detaljerte lekebilen er inspirert av den nyeste BATMOBIL-versjonen fra BATMAN-filmen fra 2022. Den har en realistisk design og er full av fete funksjoner. Lys opp mørket Modellen inkluderer to lysklosser – én rød og én gul. Den røde gir et glødende lys til den gjennomsiktige lekemotoren bak, mens den gule lyser opp grillen foran. Andre tøffe funksjoner inkluderer ratt som dreier forhjulene, differensial på bakhjulene, en flamme som roterer og dører og panser som kan åpnes. Barn kan utforske modellens detaljer før de plasserer den på utstilling som en hyllest til en ekte superhelt. En morsom innføring i maskinkonstruksjon LEGO Technic byggesett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og gir byggere i alle aldre muligheten til å utforske ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

      • 1360 deler
      • Alder: Fra 10+
      Generelt
      Artikkelnummer5702016912630
      Leverandørens artikkelnummer42127
      Forpakningsmål
      Bruttovekt1.74 kg
      Høyde12.2 cm
      Lengde47.8 cm
      Bredde28.2 cm
      Lego
      Alder9+ år
      SerieLEGO® Technic