• 32 deler
 • Alder: Fra 2+

Med dette allsidige sjødyrsettet med en tredimensjonal lekematte med havbunnmotiv kan små barn bli kjent med hvaler, tropiske fisker og en søt skilpadde.

Stimuler fantasien til små barn ved å ta dem med under havoverflaten for å hilse på en voksen hval og hvalunge, tropiske fisker og en søt skilpadde. Settet inspirerer til lek med en gøyal vannsklie og en spennende, tredimensjonal og brettbar lekematte med havbunnmotiv, og underveis tilegner små undervannsoppdagere seg viktige livsferdigheter.

Ta med små dyrevenner på en fantasifull undervannsreise med settet LEGO® DUPLO® Ville dyr fra havdypet (10972), som passer for barn fra to år. Bli kjent med havets dyr og få nye ferdigheter Stimuler fantasien til små barn ved å ta dem med under havoverflaten for å hilse på en voksen hval og hvalunge, tropiske fisker og en søt skilpadde. Settet inspirerer til lek med en gøyal vannsklie og en spennende, tredimensjonal lekematte med havbunnmotiv, og underveis tilegner små undervannsoppdagere seg viktige livsferdigheter. Leken læring for smårollinger Alle LEGO DUPLO sett er utviklet av eksperter og byr på morsomme historier, sterke farger, allsidige figurer og mange detaljer, som gir den vesle nysgjerrigperen din en STORARTET start på livet.

Generelt
Artikkelnummer5702017153698
Leverandørens artikkelnummer10972
Forpakningsmål
Bruttovekt0.67 kg
Høyde26.2 cm
Lengde28.2 cm
Bredde9.55 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DUPLO® Town 10972 Ville dyr fra havdypet

Art nr: 5702017153698
24900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.