• 215 deler
 • Alder: Fra 7+

Overrask tilhengere av actionfylt lek med byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Supersonisk jetfly før du bygger det om til et helikopter eller en speedbåt.

Opplev fantastiske eventyr til vanns eller høyt til værs! Sett deg bak spakene på det supersoniske jetflyet, og foreta halsbrekkende manøvre i luften. Nede på landjorden igjen kan du bygge jetflyet om til et helikopter med snurrende rotorer og ta av igjen, eller ta sikte på fartsfylte eventyr til vanns med en speedbåt. Med dette 3-i-1-settet får barn utallige muligheter.

Overrask barn fra sju år med spennende og actionfylt lek i luften eller til vanns med det fantastiske byggesettet LEGO® Creator 3-i-1 Supersonisk jetfly (31126). Settet inkluderer et superraskt jetfly med cockpit, opptrekkbare hjul, flammer som skyter ut av motoren, og utstillingsstativ. LEGO leker for fantasifull lek LEGO fans med sans for fartsfylt lek kan velge mellom tre autentiske bygge- og lekemodeller med dette LEGO Creator 3-i-1-settet. De kan bygge et jetfly først og deretter bygge det om til et helikopter eller en speedbåt. De kan også lage et helt nytt og unike kjøretøy av de 215 klossene. En digital opplevelse for LEGO byggere Lekesettet inkluderer interaktive, digitale instruksjoner som gir en enda morsommere byggeopplevelse. Barn finner instruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som inneholder verktøy for zooming og rotering som lar dem visualisere modellen mens de bygger.

Generelt
Artikkelnummer5702017117447
Leverandørens artikkelnummer31126
Forpakningsmål
Bruttovekt0.38 kg
Høyde4.6 cm
Lengde26 cm
Bredde18.8 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Creator
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Creator 31126 Supersonisk jetfly

Art nr: 5702017117447
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.