• 149 deler
 • Alder: Fra 6+

La unge superhelter slippe fantasien løs med spennende motorsykkelkjøring gjennom GOTHAM CITY™ med Batman™ og Selina Kyle™.

Kjør motorsykkel i full fart gjennom gatene i GOTHAM CITY™ sammen med Batman™ og Selina Kyle™. Batman har utstyrt seg med batarang og entrehake-skyter og gjør seg klar til kamp mot skurker. Selina holder en kjetting, og har gjemt en edelstein i motorsykkelens lasterom! Hva skal skje videre? Det er opp til deg. Men se opp for Batsignal™. Når det begynner å lyse, må Batman kjøre av sted til neste skurkeoppgjør!

 

Med LEGO® DC Batman: Batman og Selina Kyle™ på motorsykkeljakt (76179) får Batman™-fans dobbel moro. Dette motorsykkelsettet er basert på Batman-filmen og passer perfekt for alle som liker fartsfylte superhelt-eventyr. Batman-action på to hjul! Barn kan legge ut på spennende motorsykkel-eventyr med Batman og Selina Kyle med dette settet som inkluderer to kraftige motorsykler og to minifigurer, en batarang, en entrehake-skyter, lenke og edelstein-element. Et selvlysende Batsignal™ gir ekstra inspirasjon til utallige superhelthistorier. Gratisappen LEGO Building Instructions inkluderer en ekstra digital veiledning, som barn kan bruke for å zoome, rotere og visualisere modellen sin. Appen inneholder også en fysisk, veiledet byggeprosess som gjør det mulig for selv yngre byggere å lykkes.

Generelt
Artikkelnummer5702016911664
Leverandørens artikkelnummer76179
Forpakningsmål
Bruttovekt0.17 kg
Høyde14.1 cm
Lengde19.1 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DC Comics Super Heroes 76179 Batman™ og Selina Kyle™ på motorsykkeljakt

Art nr: 5702016911664
18900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.