LEGO® City Great Vehicles 60327 Hestetransport

  Art nr: 5702017117614
  Med det spennende lekesettet LEGO® City Hestetransport kan du overraske hesteinteresserte barn med et sett som byr på en...
   Nettlager:
   På lager (+100)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med det spennende lekesettet LEGO® City Hestetransport kan du overraske hesteinteresserte barn med et sett som byr på endeløse muligheter for gøyal hestelek.

   Led hesten inn i hengeren og hunden inn i bilen før du setter deg bak rattet på firehjulstrekkeren og kjører ut på landet for en dag fylt med spennende hesteaktiviteter. Rigg til hinderet, og ta på deg ridehjelmen før du setter deg på hesteryggen. Hvor høyt klarer du å hoppe? Best å legge listen lavt i begynnelsen! Etterpå kan du belønne din stolte ganger med en deilig gulrot og en god omgang med striglebørsten!

   Dette er et flott lekesett for hesteinteresserte barn fra fem år. LEGO® City Hestetransport (60327) inneholder alt barn trenger for timevis med fantasifull lek, inkludert en leke-SUV med avtakbar hestehenger, et høydejusterbart hinder, to minifigurer, en hestefigur og en hundefigur. En kul og interaktivt LEGO byggeopplevelse Settet inkluderer en trinnvis bildeveiledning og digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og inneholder verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City Kule kjøretøy serien med lekesett gir barn actionfylt lek med realistiske modeller og inspirerende figurer som åpner for fantasifull frilek.

   • 196 deler
   • Alder: Fra 5+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017117614
   Leverandørens artikkelnummer60327
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.48 kg
   Høyde7 cm
   Lengde35.2 cm
   Bredde19 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® City