✓ Klart til henting innen 2 timer ✓ 120 dagers åpent kjøp ✓ Gratis frakt til butikk

 • 196 deler
 • Alder: Fra 5+

Med det spennende lekesettet LEGO® City Hestetransport kan du overraske hesteinteresserte barn med et sett som byr på endeløse muligheter for gøyal hestelek.

Led hesten inn i hengeren og hunden inn i bilen før du setter deg bak rattet på firehjulstrekkeren og kjører ut på landet for en dag fylt med spennende hesteaktiviteter. Rigg til hinderet, og ta på deg ridehjelmen før du setter deg på hesteryggen. Hvor høyt klarer du å hoppe? Best å legge listen lavt i begynnelsen! Etterpå kan du belønne din stolte ganger med en deilig gulrot og en god omgang med striglebørsten!

Dette er et flott lekesett for hesteinteresserte barn fra fem år. LEGO® City Hestetransport (60327) inneholder alt barn trenger for timevis med fantasifull lek, inkludert en leke-SUV med avtakbar hestehenger, et høydejusterbart hinder, to minifigurer, en hestefigur og en hundefigur. En kul og interaktivt LEGO byggeopplevelse Settet inkluderer en trinnvis bildeveiledning og digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, og inneholder verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City Kule kjøretøy serien med lekesett gir barn actionfylt lek med realistiske modeller og inspirerende figurer som åpner for fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017117614
Leverandørens artikkelnummer60327
Forpakningsmål
Bruttovekt0.491 kg
Høyde19.1 cm
Lengde35.4 cm
Bredde7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Great Vehicles 60327 Hestetransport

Art nr: 5702017117614
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Klikk og hent innen 2 timer
  Klikk og hent innen 2 timer
  120 dager åpent kjøp
  120 dager åpent kjøp
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.