Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • 536 deler
 • Alder: Fra 7+

Fans kan lage et nivå med høye stup, delfiner og risting av palmetrær og legge det til i startbanen med dette morsomme ekstrabanesettet LEGO® Super Mario™.

Gjør deg klar for en real strandattraksjon! Løp over trebroen – men se opp for de hoppende Cheep Cheep-figurene! Stup ned fra stupebrettet, og gjør spektakulære saltoer for å opptjene en myntbonus. Si hei til Yellow Yoshi, hopp deretter tilbake på delfinen. Surf rundt ørkenøya for å riste superstjerneblokken ned fra palmetreet, og velt Big Urchin!

Lag et actionfylt nivå med LEGO® Super Mario™ ekstrabanesettet Strandattraksjon med Big Urchin (71400) for barn fra sju år og oppover. Det inneholder en berg- og dalbane med en LEGO delfinfigur som LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) kan sitte på, mens de prøver å riste ut superstjerneblokken fra palmetreet og velteBig Urchin. Få Cheep Cheep-figurene til å «hoppe» opp i luften ved å hoppe opp på broen, og samle inn flere digitale mynter ved å utføre spektakulære stup fra stupebrettet og tilbringe tid sammen med Yellow Yoshi-figuren. (Merk: Du trenger startbane 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt). Lek sammen med andre Dette lekesettet er en flott gave til trend-bevisste barn, og er flott til solospill eller gruppespill. Du finner byggeinstruksjoner, kreative tips og mye mer i hjelpeappen LEGO Super Mario. Grenseløs spilling Med LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett, i tillegg til Power-Up-pakker, kan barn utvide, bygge om og lage sine egne unike nivåer for timesvis med spennende myntinnsamling.

Generelt
Artikkelnummer5702017155203
Leverandørens artikkelnummer71400
Forpakningsmål
Bruttovekt0.755 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde7.05 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Super Mario 71400 Ekstrabanesettet Strandattraksjon med Big Urchin

Art nr: 5702017155203
799
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.