LEGO® Super Mario 71400 Ekstrabanesettet Strandattraksjon med Big Urchin

  Art nr: 5702017155203
  Fans kan lage et nivå med høye stup, delfiner og risting av palmetrær og legge det til i startbanen med dette morsomme e...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Fans kan lage et nivå med høye stup, delfiner og risting av palmetrær og legge det til i startbanen med dette morsomme ekstrabanesettet LEGO® Super Mario™.

   Gjør deg klar for en real strandattraksjon! Løp over trebroen – men se opp for de hoppende Cheep Cheep-figurene! Stup ned fra stupebrettet, og gjør spektakulære saltoer for å opptjene en myntbonus. Si hei til Yellow Yoshi, hopp deretter tilbake på delfinen. Surf rundt ørkenøya for å riste superstjerneblokken ned fra palmetreet, og velt Big Urchin!

   Lag et actionfylt nivå med LEGO® Super Mario™ ekstrabanesettet Strandattraksjon med Big Urchin (71400) for barn fra sju år og oppover. Det inneholder en berg- og dalbane med en LEGO delfinfigur som LEGO® Mario™ eller LEGO® Luigi™ (figurene er ikke inkludert) kan sitte på, mens de prøver å riste ut superstjerneblokken fra palmetreet og velteBig Urchin. Få Cheep Cheep-figurene til å «hoppe» opp i luften ved å hoppe opp på broen, og samle inn flere digitale mynter ved å utføre spektakulære stup fra stupebrettet og tilbringe tid sammen med Yellow Yoshi-figuren. (Merk: Du trenger startbane 71360 eller 71387 for å kunne spille interaktivt). Lek sammen med andre Dette lekesettet er en flott gave til trend-bevisste barn, og er flott til solospill eller gruppespill. Du finner byggeinstruksjoner, kreative tips og mye mer i hjelpeappen LEGO Super Mario. Grenseløs spilling Med LEGO Super Mario startbaner og ekstrabanesett, i tillegg til Power-Up-pakker, kan barn utvide, bygge om og lage sine egne unike nivåer for timesvis med spennende myntinnsamling.

   • 536 deler
   • Alder: Fra 7+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017155203
   Leverandørens artikkelnummer71400
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.74 kg
   Høyde7.2 cm
   Lengde38 cm
   Bredde26 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® Super Mario