✓ Klart til henting innen 2 timer ✓ 120 dagers åpent kjøp ✓ Gratis frakt til butikk

 • 340 deler
 • Alder: fra 7+

Barn som er fascinert av anleggsmaskiner, vil elske dette lekesettet av en mobilkran med mange realistiske detaljer og funksjoner.

Klatre opp i den digre mobilkranen, og kjør den til LEGO® City, hvor tunge løft venter på deg. Denne fantastisk flotte kranbilen med seks hjul er stappfull av kule funksjoner. Senk støttebeina før du roterer og kjører ut bommen for å vinsje veiplaten på plass – byutvikling har aldri vært morsommere! Når du er ferdig med jobben, fester du vinsjekroken og kjører av sted til neste jobb.

Dette er et flott lekesett for barn som er interessert i anleggsmaskiner. LEGO® City Mobilkran (60324) er full av autentiske funksjoner og detaljer. Barn kan senke støttebeina, rotere og kjøre ut bommen og heve og senke vinsjen. Med minifigurer av kranfører og sjåfør er det duket for timevis med realistisk rollelek. Inkluderer en LEGO City veiplate. Inkluderer digitale byggeinstruksjoner Mobilkran-lekesettet inkluderer en trykket byggeveiledning og digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, som lar barn zoome, rotere og visualisere modellen fra alle vinkler mens de bygger. Passer for barn fra sju år og oppover. LEGO City – en verden full av kreativitet Byggesettene i LEGO City Kule kjøretøy serien er flotte som gaver til jenter og gutter, som kan gjøre seg kjent med alle mulige slags kule kjøretøy og bruke dem til å lage historier og scenarioer som gjengir virkeligheten på gøyale og spennende måter.

Generelt
Artikkelnummer5702017117607
Leverandørens artikkelnummer60324
Forpakningsmål
Bruttovekt0.685 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde5.65 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Great Vehicles 60324 Mobilkran

Art nr: 5702017117607
49900
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Kjøpeutbytte som Coop-medlem
  Klikk og hent innen 2 timer
  Klikk og hent innen 2 timer
  120 dager åpent kjøp
  120 dager åpent kjøp
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Hent i butikk - gratis og enkelt
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.