• 766 deler
  • Alder: Fra 7+

LEGO® City Brann- og utrykningssett er fullt av inspirerende funksjoner og inkluderer to figurer fra LEGO City Adventures TV-serien.

Bli med når Clemmons og Feldman fra LEGO® City TV-serien ankommer sardinfabrikken som står i lys lue. Å, nei ... Den hemmelige sausen renner ut av beholderen – hva slags ingredienser inneholder den? Få på deg vernedrakten for å undersøke saken! Hjelpes! En brannkonstabel forsøker å redde en kattunge, men blir sittende fast øverst i bygningen! Skynd deg å få ut brannseglet! Rett strålen mot vinduene for å dempe flammene når de skal hoppe. Det er nå det gjelder!

 

LEGO® City Brann- og utrykningssett (60321) inspirerer barn til fantasifull lek. Settet er for barn fra sju år og oppover, det inkluderer en sardinfabrikk i tre etasjer med LEGO flammer som kan vippes bakover, og en beholder med «hemmelig saus», en brannbil og trailer som skyter ut vannelementer, en brannmotorsykkel og brannsjefens pickup. Med hunde- og kattefigurer samt fem minifigurer, inkludert to fra LEGO City TV-serien, er det duket for gøyal lek! Trykte og digitale byggeinstruksjoner Settet inkluderer en trykket byggeveiledning og interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den intuitive, digitale veiledningen i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett, har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. Kreativ lek for barn LEGO City lekesett gir barn en actionfylt lekeopplevelse med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og fartøy og spennende figurer som inspirerer til fantasifull frilek basert på situasjoner fra virkeligheten.

Generelt
Artikkelnummer5702017161525
Leverandørens artikkelnummer60321
Forpakningsmål
Bruttovekt1.78 kg
Høyde37.8 cm
Lengde48 cm
Bredde9.4 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Fire 60321 Brann- og utrykningssett

Art nr: 5702017161525
    Nettlager:
    Lav lagerbeholdning
    Butikklager:
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.