LEGO® Friends 41716 Stephanies seilbåteventyr

    Art nr: 5702017154152
    Fantasien får vind i seilene på episke eventyr med denne flotte båten. Settet passer som gave til små båtentusiaster som...
      Andre butikker:
      Få på lager
      Butikklager:
      Dine leveringsalternativer
      Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

      Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
      Hent i butikk etter bare to timer
      Gebyrfri faktura med Walley
      120 dagers åpent kjøp

      Betalingsmetoder

      Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

      Leveringsmetoder

      Logotype av alternativer

      • Produktdetaljer
      • Produktomtaler
      • Spesifikasjoner

      Produktdetaljer

      Fantasien får vind i seilene på episke eventyr med denne flotte båten. Settet passer som gave til små båtentusiaster som kan leke at de deltar i en seilekonkurransen jorden rundt.

      Klar, ferdig ... seil! Bli med når Stephanie realiserer drømmen sin om å seile rundt jorden i konkurranse med andre seilere. Du kan hjelpe mannskapet om bord på seilbåten Hope, som ledes av den flinke kapteinen Maxine. Båten har masse høyteknologisk utstyr som sikrer mannskapet til havs. Sjekk radaren for mulige hindringer, og send dronen opp i luften for å filme det spennende eventyret.

      Barn som er interessert i lekebåter og kule kjøretøymodeller, vil elske å få settet Stephanies seilbåteventyr (41716) i gave. De kan bli med når LEGO® Friends Stephanie realiserer drømmen sin om å bli med på en seilbåt og konkurrere om å knuse verdensrekorden i jordomseiling. Realistiske detaljer gir kreativ lek Autentiske detaljer inkluderer et fleksibelt seil og dreibart ror, og de inspirerer barn til å finne på fantasifulle fortellinger om fart og spenning til havs. Med dette kreative settet får barn dessuten vite om bragdene til en verdenskjent seiler og bli med Stephanie på drømmereisen hennes, hvor hun konkurrerer mot de beste. Bygging i den digitale tidsalderen Settet inkluderer enkle, trykte instruksjoner og en digital byggeveiledning som viser barn hvordan de bygger seilbåten. Den digitale, interaktive veiledningen i appen LEGO Building Instructions inkluderer verktøy barn kan bruke for å rotere, zoome og vise modellen i 3D mens de bygger!

      • 304 deler
      • Alder: Fra 7+
      Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
      Generelt
      Artikkelnummer5702017154152
      Leverandørens artikkelnummer41716
      Forpakningsmål
      Bruttovekt0.62 kg
      Høyde5.6 cm
      Lengde37.6 cm
      Bredde26 cm
      Lego
      Alder6+ år
      SerieLEGO® Friends