• 304 deler
 • Alder: Fra 7+

Fantasien får vind i seilene på episke eventyr med denne flotte båten. Settet passer som gave til små båtentusiaster som kan leke at de deltar i en seilekonkurransen jorden rundt.

Klar, ferdig ... seil! Bli med når Stephanie realiserer drømmen sin om å seile rundt jorden i konkurranse med andre seilere. Du kan hjelpe mannskapet om bord på seilbåten Hope, som ledes av den flinke kapteinen Maxine. Båten har masse høyteknologisk utstyr som sikrer mannskapet til havs. Sjekk radaren for mulige hindringer, og send dronen opp i luften for å filme det spennende eventyret.

Barn som er interessert i lekebåter og kule kjøretøymodeller, vil elske å få settet Stephanies seilbåteventyr (41716) i gave. De kan bli med når LEGO® Friends Stephanie realiserer drømmen sin om å bli med på en seilbåt og konkurrere om å knuse verdensrekorden i jordomseiling. Realistiske detaljer gir kreativ lek Autentiske detaljer inkluderer et fleksibelt seil og dreibart ror, og de inspirerer barn til å finne på fantasifulle fortellinger om fart og spenning til havs. Med dette kreative settet får barn dessuten vite om bragdene til en verdenskjent seiler og bli med Stephanie på drømmereisen hennes, hvor hun konkurrerer mot de beste. Bygging i den digitale tidsalderen Settet inkluderer enkle, trykte instruksjoner og en digital byggeveiledning som viser barn hvordan de bygger seilbåten. Den digitale, interaktive veiledningen i appen LEGO Building Instructions inkluderer verktøy barn kan bruke for å rotere, zoome og vise modellen i 3D mens de bygger!

Generelt
Artikkelnummer5702017154152
Leverandørens artikkelnummer41716
Forpakningsmål
Bruttovekt0.606 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde5.65 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Friends 41716 Stephanies seilbåteventyr

Art nr: 5702017154152
49900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.