LEGO® Minecraft™ 21188 Lama-landsbyen

  Art nr: 5702017156699
  Opplev Minecraft®-eventyr med store og små lamaer, i den virkelige verden med dette fysiske og gøyale lekesettet som kan...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Opplev Minecraft®-eventyr med store og små lamaer, i den virkelige verden med dette fysiske og gøyale lekesettet som kan bygges om så mange ganger du vil.

   Test ut Minecraft®-ferdighetene dine med et digert lama-hus som kan åpnes! Bygg flere kule bygninger rundt lamaen, mellom lamaens føtter eller til og med på ryggen dens. Åpne lama-huset for å utforske de gøyale rommene innvendig. Dekorer huset, pass på lamaene dine og – hvis en av illagerne angriper – kan du trekke i fliken bakpå den store lamaens hode for å få den til å «spytte» på fiendene!

   Gi Minecraft®-spillere et unikt sett som Minecraft-vennene deres kommer til å beundre. LEGO® Minecraft Lama-landsbyen (21188) kombinerer Minecraft-eventyr med den fysiske kreativiteten LEGO klossene er kjent for, og dette store modulsettet er perfekt til lek og utstilling for barn fra ni år. Grenseløs lek ute og inne Minecraft-spillere kan teste ut sine kreative byggeferdigheter i virkeligheten med dette inspirerende lekesettet som inneholder klassiske Minecraft-figurer: en lamagjeter, lamaridder, savannelandsbyboer, landsbysmed, pillager, vindicator, lama, lamaunge og et lam. Den store lamaen kan åpnes så barn kan utforske innsiden og tilpasse de innredede rommene. Utenfor kan de passe på dyrene, og det er seks moduler som kan tilpasses, og som kan plasseres hvor som helst rundt lamaen, mellom lamaens føtter eller til og med på ryggen dens. Det blir actionfylt lek når pillagerne angriper og barna kan bruke sitt hemmelige våpen som får den store lamaen til å «spytte» på de fiendtlige mobene!

   • 1252 deler
   • Alder: Fra 9+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017156699
   Leverandørens artikkelnummer21188
   Forpakningsmål
   Bruttovekt2.24 kg
   Høyde9.4 cm
   Lengde47.6 cm
   Bredde37.4 cm
   Lego
   Alder9+ år
   SerieLEGO® Minecraft™