• 390 deler
  • Alder: Fra 8+

LEGO® Technic John Deere 9620R-traktor med firehjulstrekk, leddstyring og en henger med tippfunksjon er et kult sett som passer for alle traktorinteresserte barn.

Med LEGO® Technic John Deere 9620R-traktoren med firehjulstrekk kan du utføre alle slags arbeidsoppgaver på bondegården. Modellen er inspirert av virkelighetens traktor og har digre hjul og leddstyring. Settet inkluderer også en henger som kan tippes og er perfekt for transport av tung last. Hengeren kan kjøres i all slags terreng, takket være de store dekkene, og tilhengerdraget har et ekstra hengsel, som gjør det mulig å kjøre i kupert terreng.

Traktorinteresserte barn fra åtte år og oppover kommer garantert til å like det autentiske byggesettet LEGO® Technic John Deere 9620R-traktor med firehjulstrekk 42136. Traktor- og tilhengerleken er designet i samarbeid med John Deere og er stappfull av realistiske funksjoner. Den har store dekk, leddstyring og et førerhus med sete som kan dreies. Byggeutfordring og gøyal rollelek Traktorinteresserte barn kan glede seg til en gøyal byggeprosess, hvor de skal bygge sin egen John Deere-traktor. Etterpå kan de utforske alle de gøyale detaljene på modellen, inkludert tilhengeren med tippfunksjon, som er perfekt til transport av tung last. De store dekkene gjør at den kan forsere alle slags terreng, og tilhengerdraget har et ekstra hengsel som gjør det mulig å kjøre i kupert terreng. En morsom innføring i maskinkonstruksjon Byggbare LEGO® Technic modellsett har realistiske bevegelsesmønstre og mekanismer som gir LEGO byggere en brukervennlig og realistisk innføring i maskiningeniørfaget.

Generelt
Artikkelnummer5702017156576
Leverandørens artikkelnummer42136
Forpakningsmål
Bruttovekt0.65 kg
Høyde19.1 cm
Lengde35.4 cm
Bredde7 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Technic
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic 42136 John Deere 9620R-traktor med firehjulstrekk

Art nr: 5702017156576
    Nettlager:
    På lager (+20)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Butikklager: