• 498 deler
 • Alder: Fra 6+

Overrask fans av Disney-filmen Den lille havfruen med dette settet som inkluderer et slott, tre minidukkefigurer samt LEGO® figurer av Sebastian og Fomle.

Dykk ned i havet sammen med Disneys Ariel for å se hvor hun bor! Bygg LEGO® ǀ Disney slottet for å utforske alle de flotte detaljene. Hør Sebastian spille i musikkrommet mens du danser på blekksprutspinneren sammen med Fomle og Arista. Rutsj ned gullsklien, og bli med Kong Triton i delfinvognen hans. Etterpå kan du utforske Ariels skatterom. Ble du trøtt? Ta deg en dupp i Ariels rom før du utforsker videre!

Fans av Disneys Den lille havfruen fra seks år og oppover kan legge ut på eventyr på havets bunn med settet LEGO® ǀ Disney Ariels undervannsslott (43207). Det inneholder et byggbart lekeslott, tre minidukkefigurer og seks LEGO dyrefigurer, i tillegg til interaktive digitale byggeinstruksjoner som gjør byggingen ekstra morsom. De intuitive zoom- og rotasjonsverktøyene i gratisappen LEGO Building Instructions lar barn visualisere modellene mens de bygger dem. Fysisk lek, læring og utvikling Dette detaljerte Disney-slottet er fullt av funksjoner og tilbehør som stimulerer barns fantasi og kreativitet. Det lar dem gjenoppleve favorittscener fra filmen og også finne på nye fortellinger selv. Settet inspirerer til rollelek alene og i grupper, og barn kan skape familiefortellinger med figurene som er i forskjellige aldre. Ikoniske figurer Med dette settet kommer barn raskt i gang og kan leke med minidukkefigurer av Disneys Ariel, Arista og Kong Triton samt Sebastian, Fomle og fire LEGO delfinfigurer. Settet er en perfekt gave til alle som liker Disney Princess.

Generelt
Artikkelnummer5702017154343
Leverandørens artikkelnummer43207
Forpakningsmål
Bruttovekt1.017 kg
Høyde35.4 cm
Lengde37.8 cm
Bredde7.05 cm
Lego
SerieLEGO® Disney™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Disney Princess™ 43207 Ariels undervannsslott

Art nr: 5702017154343
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.