• 544 deler
 • Alder: Fra 9+

Med LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® settet kan du bygge en ikonisk muskelbil og gjenskape farten og spenningen fra racerbanen.

Ta styringen over denne tøffe muskelbilen, og gjør deg klar til å innta tronen som en dragracing-legende. Ha det moro med å bygge LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® modellen, og test deretter ut doningen. Gjenskap spenningen på racerbanen ved å sende bilen av gårde i full fart ved hjelp av de to pullback-motorene. Utforsk alle AR-funksjonene i LEGO Technic AR-appen før du stiller ut den imponerende bilmodellen.

 

Nå kan barn fra ni år og oppover bygge sin egen dragracing-billeke med det spennende settet LEGO® Technic Ford Mustang Shelby® GT500® (42138).

Den engasjerende byggemodellen gir barn en flott innføring i ingeniørfaget – men det er ikke alt! Med modellens to pullback-motorer kan barn sende bilen av gårde i full fart, og AR-appen gir en ekstra spennende lekeopplevelse med mange gøyale AR-funksjoner. Konkurrer som en ekte racerbilfører Barn får timevis med morsom lek, hvor de kan teste ut muskelbilen sin ved hjelp av LEGO Technic AR-appen. Bruk bilen i konkurranser, fullfør utfordringer og oppdag mange morsomme måter å leke på. Lekebilen tar seg i tillegg flott ut som utstillingsmodell med bakdekselet som gir en stilren finish. En morsom innføring i maskinkonstruksjon LEGO Technic byggesett inneholder realistiske mekanismer for blant annet bevegelse, og introduserer LEGO byggere for ingeniørfaget på en lett forståelig og realistisk måte.

Generelt
Artikkelnummer5702017156385
Leverandørens artikkelnummer42138
Forpakningsmål
Bruttovekt0.85 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde7.05 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Technic 42138 Ford Mustang Shelby® GT500®

Art nr: 5702017156385
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.