LEGO® Friends 41717 Mias naturreservat

  Art nr: 5702017154923
  Naturreservat-senteret har mange fantasistimulerende detaljer og funksjoner. Barn kan leke at de redder skadde safaridyr...
  Nettlager*:
  På lager (1-5)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Naturreservat-senteret har mange fantasistimulerende detaljer og funksjoner. Barn kan leke at de redder skadde safaridyr og gjør dem friske igjen på senteret.

  Gjør deg klar for et ekte safarieventyr. Mia har fått jobb på et senter i et naturreservat, hvor hun skal passe på ville dyr. En skorpion har stukket en sebra, og du må kjøre av sted i SUV-en for å finne det skadde dyret og frakte det til senteret. Der kan du trøste sebraen mens dyrlege McKenna tar røntgen av den. En sjiraff hilser på, og du kan gå ut på balkongen for å mate den med blader.

  Med Mias naturreservat (41717) kan du lære barn fra sju år om dyrenes verden og la dem pleie skadde dyr. Barn kan bli med LEGO® Friends Mia når hun får drømmejobben på et dyreredningssenter. Fantasifulle gaver til kreative barn Det kommer en walkietalkie-melding om at en sebra har skadet seg, så nå må vennene skynde seg for å hjelpe den. Vel tilbake på senteret hjelper de dyrlegen med å undersøke sebraen og ta røntgenbilde av den. Dette fantasivekkende settet er flott som gave til barn som elsker leker med ville safaridyr, og inkluderer figurer av en sebra, en skorpion og en sjiraff. Settet inkluderer også tre minidukker for actionfylt og omsorgsfull lek. Spennende, interaktiv byggeapp Settet inkluderer en bildeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Appen inneholder verktøy for zooming og rotering som barn bruker for å se modellen fra alle kanter mens du bygger.

  • 430 deler
  • Alder: Fra 7+
  Generelt
  Artikkelnummer5702017154923
  Leverandørens artikkelnummer41717
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.74 kg
  Høyde6.4 cm
  Lengde47.2 cm
  Bredde28 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® Friends