• 816 deler
  • Alder: Fra 7+

Settet LEGO® City Sykehus har mange inspirerende funksjoner og er minifigurer, inkludert fire gøyale figurer fra LEGO City TV-serien.

Det er hektisk på sykehuset. Doktor Flieber passer på en nybakt mamma og babyen hennes, mens doktor Spetzel foretar en MRI-undersøkelse og klovnen Citrus underholder barna. Utenfor legges Wallop på en båre etter å ha falt av stuntsykkelen sin, mens en pilot letter med redningshelikopteret fra taket. Opplev mye spennende, og bli kjent med mange gøyale figurer på LEGO® City sykehuset!

Lekesettet LEGO® City Sykehus (60330) er fullt av funksjoner som inspirerer barn til fantasifull lek, inkludert resepsjon med lekerom for barna, fødeavdeling, toalett og MRI-undersøkelsesrom. Settet inkluderer også ambulanse og redningshelikopter samt veiplater for tilkobling av settet til andre LEGO sett, 12 minifigurer, inkludert fire figurer fra LEGO City Adventures TV-serien. Trykte og digitale byggeinstruksjoner LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner for barn fra sju år. Den intuitive, digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. LEGO City – en verden full av kreativitet LEGO City lekesett gir barn actionfylt lek med bygninger med mange funksjoner, kule kjøretøy og fartøy og spennende figurer som inspirerer til fantasifull lek.

Generelt
Artikkelnummer5702017161600
Leverandørens artikkelnummer60330
Forpakningsmål
Bruttovekt1.75 kg
Høyde37.8 cm
Lengde48 cm
Bredde9.4 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Community 60330 Sykehus

Art nr: 5702017161600
    Nettlager:
    På lager (6-20)
    Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
    Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.