Kampanje
  • 110 deler
  • Alder: Fra 4+

Hjelp unge Spider-Man fans med å bygge, samtidig som de har det gøy mens de leker superhelter med Spidey og Hulk og Rhino.

Rhino stormer inn i byen med det kule panserkjøretøyet sitt. Han har smadret et bankhvelv og stjålet alt gullet – men hjelpen er på vei! Spider-Man kommer raskt på stedet takket være den kule jetpakken som er stappfull av raketter. Styr Spidey i posisjon, sikt og skyt. Føl bakken riste når Hulk kjører inn i skurken med monstertrucken sin. Skyt et nett for å stanse Rhino for godt!

Byggeleken LEGO® Marvel Spidey og de fantastiske vennene hans vs. Oppgjør mellom Hulk og Rhino-truck (10782) setter barn fra fire år og oppover i førersetet mens de kjører rundt for å redde dagen.

Barna gjenskaper scener som er inspirert av den populære TV-serien på Disney+, mens de hjelper Spidey og Hulk med å hindre at Rhino raner banken. Barna kommer til å elske kampvognene i dette samleobjektet av et byggbare lekesettet. Hvert monsterkjøretøy inneholder kule detaljer – Rhino sitt kjøretøy har en rambukk, mens Hulk har enorme hender som er klar til å smadre fienden. Enkel bygging Med disse lekesettene i 4+-serien kommer barna raskt i gang med å bygge. Dette settet inneholder to truck-versjoner som kan bygges, slik at de kan leke med én gang. De trenger ikke en gang å fullføre alt før de kan begynne å leke, da hver pose med klosser inneholder en modell og en figur.

Et hefte med enkle bildeveiledninger gjør det hele superenkelt, selv for barn som ennå ikke har lært å lese. Voksne kan også delta i leken, og de kan ta i bruk sine byggekunnskaper for å hjelpe små Spider-Man-fans bli mesterbyggere.

Generelt
Artikkelnummer5702017150659
Leverandørens artikkelnummer10782
Forpakningsmål
Bruttovekt0.33 kg
Høyde14.1 cm
Lengde26.2 cm
Bredde6.1 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® Marvel Super Heroes
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Spidey 10782 Oppgjør mellom Hulk og Rhino-truck

Art nr: 5702017150659
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Mon Dec 05 2022 - Sun Dec 11 2022)
På lager (+100)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.