LEGO® Spidey 10782 Oppgjør mellom Hulk og Rhino-truck

  Art nr: 5702017150659
  Hjelp unge Spider-Man fans med å bygge, samtidig som de har det gøy mens de leker superhelter med Spidey og Hulk og Rhin...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Hjelp unge Spider-Man fans med å bygge, samtidig som de har det gøy mens de leker superhelter med Spidey og Hulk og Rhino.

   Rhino stormer inn i byen med det kule panserkjøretøyet sitt. Han har smadret et bankhvelv og stjålet alt gullet – men hjelpen er på vei! Spider-Man kommer raskt på stedet takket være den kule jetpakken som er stappfull av raketter. Styr Spidey i posisjon, sikt og skyt. Føl bakken riste når Hulk kjører inn i skurken med monstertrucken sin. Skyt et nett for å stanse Rhino for godt!

   Byggeleken LEGO® Marvel Spidey og de fantastiske vennene hans vs. Oppgjør mellom Hulk og Rhino-truck (10782) setter barn fra fire år og oppover i førersetet mens de kjører rundt for å redde dagen.

   Barna gjenskaper scener som er inspirert av den populære TV-serien på Disney+, mens de hjelper Spidey og Hulk med å hindre at Rhino raner banken. Barna kommer til å elske kampvognene i dette samleobjektet av et byggbare lekesettet. Hvert monsterkjøretøy inneholder kule detaljer – Rhino sitt kjøretøy har en rambukk, mens Hulk har enorme hender som er klar til å smadre fienden. Enkel bygging Med disse lekesettene i 4+-serien kommer barna raskt i gang med å bygge. Dette settet inneholder to truck-versjoner som kan bygges, slik at de kan leke med én gang. De trenger ikke en gang å fullføre alt før de kan begynne å leke, da hver pose med klosser inneholder en modell og en figur.

   Et hefte med enkle bildeveiledninger gjør det hele superenkelt, selv for barn som ennå ikke har lært å lese. Voksne kan også delta i leken, og de kan ta i bruk sine byggekunnskaper for å hjelpe små Spider-Man-fans bli mesterbyggere.

   • 110 deler
   • Alder: Fra 4+
   Generelt
   Artikkelnummer5702017150659
   Leverandørens artikkelnummer10782
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.34 kg
   Høyde6.2 cm
   Lengde26.2 cm
   Bredde14.2 cm
   Lego
   Alder4+ år
   SerieLEGO® Marvel Super Heroes