Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Kjøpeutbytte som Coop-medlem
Klikk og hent innen 2 timer
Klikk og hent innen 2 timer
120 dager åpent kjøp
120 dager åpent kjøp
Hent i butikk - gratis og enkelt
Hent i butikk - gratis og enkelt
 
 • 433 deler
 • Alder: Fra 6+

Settet LEGO® City Skoledag er fullt av gøyale funksjoner som inspirerer til fantasifull lek, og inneholder figurene Billy og Maddy fra LEGO City Adventures TV-serien.

Ta bussen til skolen, hvor du kan ha det gøy sammen med Billy og Maddy fra LEGO® City TV-serien. Sjekk farten på den gutten som sykler i sykkelfeltet på BMX-en sin! Senk rullestolrampen helt ned, og hjelp eleven av. Kryss fotgjengerovergangen på vei inn i skolegården. Test ut klatreveggen eller hopp paradis sammen før musikktimen, hvor trommer står på timeplanen. Dette er verdens kuleste skole!

Spennende opplevelser venter på deg med lekesettet LEGO® City Skoledag (60329) som inneholder to klasserom og en skolegård med klatrevegg og paradis, en skolebuss og en sykkel. Barn kan bruke veiplatene med fotgjengerovergang og sykkelfelt for å koble settet sammen med andre LEGO sett, og med hele sju minifigurer, inkludert to fra LEGO City Adventures TV-serien, er det duket for gøyal og fantasifull lek. Bygge- og lekemoro for barn fra seks år og oppover LEGO byggesettet inkluderer en trykket, trinnvis byggeveiledning samt interaktive, digitale byggeinstruksjoner. Den digitale veiledningen er tilgjengelig i gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefon og nettbrett. Den har verktøy for zooming og rotering som gjør det mulig for barn å visualisere modeller fra alle vinkler mens de bygger. En verden full av fantasifull lek LEGO City lekesett gir barn en actionfylt lekeopplevelse med detaljerte modeller, realistiske kjøretøy og fartøy og spennende figurer som inspirerer til fantasifull frilek basert på situasjoner fra virkeligheten.

Generelt
Artikkelnummer5702017161594
Leverandørens artikkelnummer60329
Forpakningsmål
Bruttovekt1 kg
Høyde37.8 cm
Lengde35.4 cm
Bredde7.05 cm
Lego
Alder6-8 år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Community 60329 Skoledag

Art nr: 5702017161594
799
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.