• 155 deler
 • Alder: Fra 4+

Hjelp små nettskytere å lære å bygge mens de skaper det ultimate hovedkvarteret for et stjernespekket sett med LEGO® Marvel Spidey minifigurer.

Velkommen til hovedkvarteret! Bli med Spidey og de fantastiske vennene hans og slapp av etter en lang dag med forbryterbekjempelse. Spill basketball med Spidey. Slå deg løs med Ghost-Spider. Lag kunst sammen med Miles Morales. Spill videospill med Ms. Marvel. Å, nei! Green Goblin kommer som en ubuden gjest for å stjele pizzaen! Ingen liker sånne typer. Samle sammen alle vennene, og forsøk å fange ham med et nett.

 

Til og med nettskytere trenger å slappe av!
Hjelp barn fra fire år og oppover med å bygge det ultimate hovedkvarteret med byggeleken LEGO® Marvel Spidey og de fantastiske vennene hans Spider-Mans hovedkvarter (10784).
Barna kan fly inn i Ghost Copter og bli med de andre når de spiller basketball, skater, spiller videospill, danser og lager kunst. Når Green Goblin kommer som en ubuden gjest, kan Spider-Man fange ham ned nettet sitt. Denne samlerleken gjenskaper det gode vennskapet fra TV-serien på Disney+, og små superhelter som elsker LEGO Marvel gaver og minifigurer, kommer til å elske dette settet. Bygger selvtillit LEGO modeller i 4+-serien inneholder startklosser som gir et solid grunnlag å starte med. Hver pose med klosser inneholder en figur og en modell, slik at utålmodige barn ikke trenger å bygge hele modellen med én gang. Med LEGO sett for barn fra fire år og oppover kan voksne og barn ha det gøy sammen, samtidig som enkle bildeinstruksjoner betyr at alle kan lykkes med byggingen på kort tid.

Generelt
Artikkelnummer5702017151670
Leverandørens artikkelnummer10784
Forpakningsmål
Bruttovekt0.62 kg
Høyde26.2 cm
Lengde38.2 cm
Bredde5.65 cm
Lego
Alder3-5 år
SerieLEGO® Marvel Super Heroes
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Spidey 10784 Spider-Mans hovedkvarter

Art nr: 5702017151670
64900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.