• 122 deler
 • Alder: Fra 5+

Settet LEGO® City Haiangrep-stuntutfordring inkluderer en svinghjuldrevet stuntsykkel og to minifigurer, inkludert Chuck D. Goldberg fra LEGO City TV-serien

Bli med piloten Chuck D. Goldberg fra LEGO® City Adventures TV-serien på gøyale stuntoppvisninger og konkurranser. Innta posisjonen ved Haiangrep-stuntutfordringen, aktiver din bevingede og svinghjuldrevne stuntsykkel og slipp den løs! Unngå det roterende haihjulet, og treff tønnene for å komme til kisten med diamanter. Men se opp for det skumle skjelettet som vokter skatten!

Få i gang den actionfylte leken med settet LEGO® City Haiangrep-stuntutfordring (60342). Barn kan aktivere og sende den svinghjuldrevne motorsykkelen av sted. De må unngå skjelettet og det roterende haihjulet, treffe tønnene og avdekke en skjult sjørøverskatt. Med de to minifigurene, deriblant Chuck D. Goldberg fra LEGO City TV-serien, er det duket for timevis med fantasifull rollelek. En gøyal bygge- og lekesett for barn fra fem år Dette LEGO City Stuntz lekesettet inkluderer en enkel bildeveiledning som viser barn hvordan de kan bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Velkommen til LEGO City – en by full av kreativitet LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som stimulerer til realistisk rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow-lek.

Generelt
Artikkelnummer5702017162119
Leverandørens artikkelnummer60342
Forpakningsmål
Bruttovekt0.388 kg
Høyde26.2 cm
Lengde19.1 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60342 Haiangrep-stuntutfordring

Art nr: 5702017162119
24900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.