• 404 deler
 • Alder: Fra 6+

Settet LEGO® City Matbutikk har alt barn trenger for å finne på fantasifulle handlehistorier, og inneholder også en elbil, gaffeltruck, handlevogn og fem minifigurer.

Parker bilen, finn deg en handlevogn og gå på handletur i LEGO® City matbutikken. Hjelp Mr. Produce fra TV-serien LEGO City Adventures med å servere de blide kundene. Sett deg bak rattet på gaffeltrucken for å flytte kassene med grønnsaker. Fyll hyllene og produktvisningen i front, og legg tomflaskene i pantecontaineren. Dette supermarkedet er virkelig supert!

Settet LEGO® City Matbutikk (60347) har alt barn trenger for fantasifull butikklek. Supermarkedsettet er proppfullt av alle slags varer og inkluderer en elbil, gaffeltruck og handlevogn. Barn kan koble butikkens veiplate med parkeringsplass til andre LEGO lekesett for å få enda mer moro, og de fem minifigurene inkluderer Mr. Produce fra TV-serien LEGO City Adventures. Passer for jenter og gutter fra seks år og oppover Dette lekesettet inkluderer en barnevennlig byggeveiledning, og barn kan velge om de vil lage LEGO leker på egen hånd eller dele den gøyale bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barn utforsker verden gjennom lek LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer som er basert på scenarioer fra virkeligheten.

Generelt
Artikkelnummer5702017161617
Leverandørens artikkelnummer60347
Forpakningsmål
Bruttovekt1.03 kg
Høyde28.2 cm
Lengde48 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Community 60347 Matbutikk

Art nr: 5702017161617
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.