• 117 deler
 • Alder: Fra 5+

Konkurranser med flott premier venter med dette gøyale LEGO® City Stuntz lekesettet som inkluderer en svinghjuldrevet stuntsykkel og to figurer fra LEGO City Adventures TV-serien.

Demp lyset, og gjør alt klart til en selvlysende LEGO® City Stuntz utfordring! Bli med stjernene Galaktisk Poppy Starr og Harl Hubbs fra LEGO City Adventures TV-serien på gøyale stuntkonkurranser med dette kule lekesettet. Innta posisjonen din ved velteutfordringen, aktiver den svinghjuldrevne stuntsykkelen din og kjør av sted for å treffe en søyle og finne en premie! Hvem blir dagens vinner? Det finner du snart ut!

Barn som liker konkurranser, vil elske lekesettet LEGO® City Velte-stuntutfordring (60341) med selvlysende elementer. Barn kan sende den svinghjuldrevne motorsykkelen av sted for å velte en søyle og vinne en premie. Og med to populære LEGO City TV-seriefigurer får de masse gøyal rollelek. Kombiner settet med andre LEGO City Stuntz sett for enda mer spennende stuntaction. En bygge- og lekeopplevelse for barn fra fem år Dette LEGO City Stuntz lekesettet inkluderer en enkel bildeveiledning som viser barn hvordan de kan bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den morsomme bygge- og lekeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Kule leker for barn LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og gøyale figurer som inspirerer til fantasifull og fri rollelek.

Generelt
Artikkelnummer5702017162102
Leverandørens artikkelnummer60341
Forpakningsmål
Bruttovekt0.342 kg
Høyde26.2 cm
Lengde19.1 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60341 Velte-stuntutfordring

Art nr: 5702017162102
24900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.