• 226 deler
 • Alder: Fra 7+

Barn kan iscenesette spennende stuntshow og konkurranser med dette LEGO® City Stuntz lekesettet som inkluderer en svinghjuldrevet sykkel og tre minifigurer.

Aktiver den svinghjuldrevne motorsykkelen, og kjør til LEGO® City Stuntloop med sjimpanse. Bli med den høytflygende LEGO City Stuntz bikeren på sin tøffe motorsykkel med vinger. Kjør så fort du kan inn i loopen for å trosse tyngdekraften, og skyt ut fra rampen! Klarer du å fly over den mekaniske sjimpansen, eller vil den slå ned veggene med de sterke armene sine? Gjør deg klar til «knusende» stuntaction!

 

Byggesettet LEGO® City Stuntloop med sjimpanse (60338) inkluderer en mekanisk sjimpanse-stuntrekvisitt, loop og rampe samt en svinghjuldrevet stuntmotorsykkel. Det er bare å legge til de tre minifigurene for å arrangere spennende forestillinger og gøyale konkurranser. Byggemoro for barn fra sju år Dette LEGO City Stuntz lekesettet inkluderer enkle byggeinstruksjoner som viser barn hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Inspirer til fantasifull lek LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer for gøyal rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow!

Generelt
Artikkelnummer5702017162072
Leverandørens artikkelnummer60338
Forpakningsmål
Bruttovekt0.73 kg
Høyde28.2 cm
Lengde48 cm
Bredde6.1 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60338 Stuntloop med sjimpanse

Art nr: 5702017162072
64900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.