LEGO® City Stunt 60338 Stuntloop med sjimpanse

  Art nr: 5702017162072
  Barn kan iscenesette spennende stuntshow og konkurranser med dette LEGO® City Stuntz lekesettet som inkluderer en svingh...
  Nettlager:
  På lager (+20)
  Butikklager:
  Dine leveringsalternativer
  Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

  Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
  Hent i butikk etter bare to timer
  Gebyrfri faktura med Walley
  120 dagers åpent kjøp

  Betalingsmetoder

  Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

  Leveringsmetoder

  Logotype av alternativer

  • Produktdetaljer
  • Produktomtaler
  • Spesifikasjoner

  Produktdetaljer

  Barn kan iscenesette spennende stuntshow og konkurranser med dette LEGO® City Stuntz lekesettet som inkluderer en svinghjuldrevet sykkel og tre minifigurer.

  Aktiver den svinghjuldrevne motorsykkelen, og kjør til LEGO® City Stuntloop med sjimpanse. Bli med den høytflygende LEGO City Stuntz bikeren på sin tøffe motorsykkel med vinger. Kjør så fort du kan inn i loopen for å trosse tyngdekraften, og skyt ut fra rampen! Klarer du å fly over den mekaniske sjimpansen, eller vil den slå ned veggene med de sterke armene sine? Gjør deg klar til «knusende» stuntaction!

   

  Byggesettet LEGO® City Stuntloop med sjimpanse (60338) inkluderer en mekanisk sjimpanse-stuntrekvisitt, loop og rampe samt en svinghjuldrevet stuntmotorsykkel. Det er bare å legge til de tre minifigurene for å arrangere spennende forestillinger og gøyale konkurranser. Byggemoro for barn fra sju år Dette LEGO City Stuntz lekesettet inkluderer enkle byggeinstruksjoner som viser barn hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Inspirer til fantasifull lek LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med realistiske kjøretøy, byggverk med mange funksjoner og inspirerende figurer for gøyal rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow!

  • 226 deler
  • Alder: Fra 7+
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
  Generelt
  Artikkelnummer5702017162072
  Leverandørens artikkelnummer60338
  Forpakningsmål
  Bruttovekt0.62 kg
  Høyde6.2 cm
  Lengde47.8 cm
  Bredde28.2 cm
  Lego
  Alder6+ år
  SerieLEGO® City