• 103 deler
 • Alder: Fra 4+

Gled et barn som elsker Disneys Mikke Mus, med dette settet som inneholder en bil med campingvogn, to minifigurer og en LEGO® figur av Pluto.

Disneys Mikke og Minni Mus skal på campingtur. Hjelp dem å pakke campingutstyret sitt. Ikke glem noe! Koble campingvognen til bilen, og legg ut på landeveien. Skynd deg, Pluto – du skal jo også være med! Kjør til leirplassen, og hjelp Minni og Mikke med å sette opp alt utstyret. Gå på oppdagelsesferd med Pluto, før du tenner opp et bål og gjør det koselig. Hva med litt deilig snacks?

 

Styrk byggeferdighetene til barn fra fire år med settet LEGO® ǀ Disney Mikke og venner – Mikke Mus og Minni Mus på campingtur (10777) som inkluderer to kjøretøy, to mindre modeller, to minifigurer og en LEGO figur av en hund. Barn kan utforske naturen og oppleve spennende eventyr i en campingbil. Enkel bygging for små camping-fans LEGO 4+ settet byr på mange spennende detaljer som gir barn fra fire år en flott lekeopplevelse. Hver pose inneholder klosser til en komplett modell som barn kan bygge raskt for å komme i gang med leken. Settet inkluderer også tre startklosser som får fart på byggeprosessen. Moro for hele familien Byggelekene i 4+-serien gjør det mulig for voksne å bygge og leke sammen med barn. Det er lett å komme i gang, takket være bildeveiledninger og interaktive digitale byggeinstruksjoner i gratisappen LEGO Building Instructions, som inkluderer verktøy for visning underveis i byggingen. Barn kan dessuten lagre framdriften sin, slik at de lett kan ta opp byggingen igjen etter en pause.

Generelt
Artikkelnummer5702017152363
Leverandørens artikkelnummer10777
Forpakningsmål
Bruttovekt0.269 kg
Høyde19.1 cm
Lengde20.5 cm
Bredde7.3 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Mickey & Friends 10777 Mikke Mus og Minni Mus på campingtur

Art nr: 5702017152363
24900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.