• 10 deler
 • Alder: Fra 5+

Introduser barn til det actionfylte LEGO® City Stuntz universet med denne svinghjuldrevne stuntsykkelen og en gøyal minifigur fra Stuntz-team.

Gjør deg klar for heftig action med LEGO® City Stuntz! Bli med bikeren Den ensomme ulv når han utfører fartsfylte og modige stunt med sin svinghjuldrevet stuntsykkel. Sykkelen har ekstra vekt bak, slik at den kan brukes til halsbrekkende bakhjulsstunt. Treff rampene i full fart for å utføre ville manøvre i luften og lande på bakhjulet. Denne stuntkjøreren med flotte barter vet ikke hva frykt er, så hold deg fast!

Barn får timevis med actionfylt lek med settet LEGO® City Touring-stuntsykkel (60331) som inneholder en tøff, svinghjulsdrevet motorsykkel som kan utføre fantastiske triks og bakhjulsstunt. Finn fram minifiguren av bikeren Den ensomme ulv, så er alt klart for nonstop-stuntshow! Designet for barn fra fem år Dette stuntsykkel-settet inkluderer en barnevennlig bildeveiledning som viser barn hvordan de stolt kan bygge LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. Barna er stjernene i showet LEGO City lekesett plasserer barn i lekens sentrum med kule kjøretøy, realistiske byggverk og gøyale figurer som stimulerer til fantasifull rollelek. Kombiner settet med andre fra LEGO City Stuntz serien for å gi barna enda mer spektakulær stuntshow-lek!

Generelt
Artikkelnummer5702017161938
Leverandørens artikkelnummer60331
Forpakningsmål
Bruttovekt0.04 kg
Høyde12.2 cm
Lengde9.1 cm
Bredde4.7 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Stunt 60331 Touring-stuntsykkel

Art nr: 5702017161938
9900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.