LEGO® Ideas 21331 Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone

  Art nr: 5702017153124
  Med denne LEGO® Ideas modellen kan du gjenskape Green Hill Zone-gameplayet med figurer fra det klassiske og evig populær...
   Nettlager:
   På lager (+20)
   Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Med denne LEGO® Ideas modellen kan du gjenskape Green Hill Zone-gameplayet med figurer fra det klassiske og evig populære spillet Sonic the Hedgehog™.

   Velkommen til Green Hill Zone, hvor du kan gjenskape favorittøyeblikkene dine fra det klassiske plattformspillet Sonic the Hedgehog™. Bygg autentiske spilldetaljer, inkludert palmetreet, den ikoniske bro-loopen og Dr. Eggmans Eggmobil. Få Sonic til å gjøre supersoniske hopp. Samle sju kaossmaragder mens du bygger, og lag en utstillingsmodell med popkulturelle referanser ved å feste alle på sokkelen sammen med Sonic.

   Med modellen LEGO® Ideas Sonic the Hedgehog™ – Green Hill Zone (21331) kan du bygge en hyllest til et popkulturelt ikon med klassisk gameplay. Nyt en uforstyrret pause, hvor du gjenskaper autentiske detaljer fra Green Hill Zone, inkludert et palmetre, en bro-loop, ringer, TV-skjermer, Dr. Eggmans Eggmobil og en fjær som gir supersoniske hopp. Ikoniske figurer Organiser nivået slik du selv vil ha det, og fyll det med en minifigur av Sonic the Hedgehog og figurer av Dr. Eggman, Moto Bug og Crabmeat. Det følger med trinnvise byggeinstruksjoner, og du kan samle kaossmaragder underveis – akkurat som i dataspillet. Den fargerike utstillingsmodellen kompletteres med en sokkel med plass til de sju smaragdene og minifiguren av Sonic. Settet er den perfekte gaven til alle som digger Sonic the Hedgehog-spillet fra nittitallet. Uendelige muligheter Velkommen til LEGO sett for voksne. Her finner du detaljerte modeller som byr på en avslappende byggeopplevelse, og som tar for seg temaer som gaming, historie, reising, sport, vitenskap, teknologi og underholdning.

   • 1125 deler
   • Alder: Fra 18+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017153124
   Leverandørens artikkelnummer21331
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.98 kg
   Høyde7.2 cm
   Lengde38 cm
   Bredde25.8 cm
   Lego
   Alder18+ år
   SerieLEGO® Ideas

   Nyttige tips