• 230 deler
 • Alder: Fra 4+

Barn som liker bondegårdsdyr, vil elske dette 4+-lekesettet som inneholder låve, traktor, mange gøyale funksjoner, søte dyr og fire minifigurer.

Gå ut til LEGO® City låven, hvor du kan passe på og stelle en sau, et lam, en gris, en grisunge og en ku. med vannslangen kan du spyle både dyrene og fjøset rent! Dyrk grønnsaker i drivhuset, hjelp bonden med å få høyet opp på høyloftet og bruk vinsjen for å heise opp utstyr fra traktortilhengeren. Du kan glede deg til mange morsomme eventyr med kule figurer som Peach fra LEGO City Adventures TV-serien!

 

Gi barn gøyale bondegårdseventyr med lekesettet LEGO® City Låve og gårdsdyr (60346), som inneholder låve med fungerende vinsj, en tøff traktor med tilhenger, et drivhus og mange søte gårdsdyr. Settet passer perfekt til selvstendig lek og lek sammen med venner og familie. Det inneholder fire minifigurer, inkluderer Peach fra LEGO City TV-serien. Laget for barn fra fire år Dette 4+-byggesettet inkluderer en bildebasert byggeveiledning og et LEGO startklosselement som gjør det lettere å begynne å bygge. Settet inkluderer også gratisappen LEGO Building Instructions for smarttelefoner og nettbrett. Med denne interaktive veiledningen kan barn zoome, rotere og visualisere hver modell fra alle vinkler mens de bygger. Et sett for lek og læring LEGO City bondegårdssett gir barn uendelig mange muligheter for frilek med bygninger med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og inspirerende figurer. Settene forvandler dagligdagse gjøremål til gøyale og spennende lekemuligheter.

Generelt
Artikkelnummer5702017161723
Leverandørens artikkelnummer60346
Forpakningsmål
Bruttovekt0.763 kg
Høyde26.2 cm
Lengde7.05 cm
Bredde38.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Farm 60346 Låve og gårdsdyr

Art nr: 5702017161723
54900
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.