-30 %
  • 310 deler
  • Alder: Fra 5+

Barn kan drive en mobil gårdsbutikk med lekesettet Bondens marked med kassebil, som inneholder detaljer og funksjoner som inspirerer til timevis med fantasifull lek.

Hurra! Bondens marked er åpent og tilbyr masse ferske grønnsaker. Hjelp bonden med å vanne og høste gulrøtter, mais, jalapeños og druer. Fyll kassene, og lag en utstilling som får tennene til å løpe i vann. Selg grønnsakene ut gjennom skyvevinduet i kassebilen. Bli med når Horace og vennene fra LEGO® City TV-serien leverer grønnsaker på døren og drar på gøyale turer på landsbygda – men hold et øye med den sultne kaninen!

Barn som liker fantasidrevet rollelek, vil elske settet LEGO® City Bondens marked med kassebil (60345). Den mobile gårdsbutikken har en salgsluke, dører som kan åpnes, og mange kule funksjoner. Barn får også et grønnsaksbed med gulrøtter som kan høstes, og masse gøyale grønnsaker som kan selges. Med kaninfigur og tre minifigurer, inkludert en figur fra LEGO City TV-serien, er alt klart for gøyale eventyr i bondegårdsbutikken. Engasjerende byggeopplevelse for barn fra fem år Dette bondegårdssettet inkluderer en enkel bildeveiledning som gir barn mestringsfølelse, og viser hvordan de bygger LEGO leker på egenhånd. De kan også dele den gøyale byggeopplevelsen med venner og familiemedlemmer. LEGO Citys kreative verden LEGO City bondegårdssett gir barn utallige lekemuligheter med byggverk med mange funksjoner, realistiske kjøretøy og inspirerende figurer. Settene forvandler dagligdagse gjøremål til gøyale og spennende lekemuligheter.

Generelt
Artikkelnummer5702017161693
Leverandørens artikkelnummer60345
Forpakningsmål
Bruttovekt0.55 kg
Høyde26.2 cm
Lengde5.9 cm
Bredde28.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Farm 60345 Bondens marked med kassebil

Art nr: 5702017161693
25830
  • Inkludert i kampanje: Kundeavis (Sun Aug 14 2022 - Sat Aug 20 2022)
Nettlager:
På lager (+20)
Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
Butikklager:
Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.