LEGO® Avatar 75573 De svevende fjellene: anlegg 26 og RDA Samson

  Art nr: 5702016913781
  Inspirer et barn med et LEGO® Avatar sett som inneholder et helikopter, laboratoriet fra Anlegg 26, fem minifigurer, en...
   Kjøp på nett:
   På lager (1-5)
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Inspirer et barn med et LEGO® Avatar sett som inneholder et helikopter, laboratoriet fra Anlegg 26, fem minifigurer, en Direhorse-figur og en modell laget av selvlysende deler.

   Utforsk Pandora med Jake, Norm, Dr. Grace og Trudy med dette LEGO® Avatar settet! Gå om bord i SA-2 Samson helikopteret, og fly til Anlegg 26. Der går du til laboratoriet for å hjelpe Dr. Grace med å analysere planter. Plasser Jake i link-sengen sin, og vekk avataren hans. Se, en Direhorse! Sett deg på hesteryggen, knytt deg til den og utforsk omgivelsene sammen med Jake og Norm. Når du har samlet inn informasjon, kan du avgi rapport til Dr. Grace!

   Eventyret venter på alle som er ni år eller eldre, og som elsker Avatar. Gi dem byggelekesettet LEGO® Avatar De svevende fjellene: anlegg 26 og RDA Samson (75573), som inneholder to minifigurer av Jake Sully (i Na’vi-form og menneskeform), tre andre minifigurer, en Direhorse-hest (Pa’li), et futuristisk SA-2 Samson helikopter, en Anlegg 26-container med mobil link-stasjon samt en modell med selvlysende elementer. Utallige lekemuligheter Styrk barns interesse for Avatar og miljøvern med dette kreative settet, som lar dem gjenskape filmscener eller finne på egne historier, enten alene eller sammen med venner eller familie. Kombiner flere sett (selges separat) for å lage utallige nye versjoner av Pandora. Opplev mulighetene LEGO Avatar settene er fulle av ikoniske figurer og steder og gir barn spennende fortellinger, action og lekeopplevelser. Settene tar seg flott ut på utstilling med detaljerte miljøer, hvor skapninger kan plasseres i spennende positurer og gir eldre fans en gøyal opplevelse mens de bygger og utforsker det fargerike universet.

   • 887 deler
   • Alder: Fra 9+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016913781
   Leverandørens artikkelnummer75573
   Forpakningsmål
   Bruttovekt1.22 kg
   Høyde8 cm
   Lengde53.8 cm
   Bredde28 cm
   Lego
   Alder9+ år
   SerieLEGO® Avatar