LEGO® Avatar 75571 Neytiri og Thanator mot Quaritch i AMP-robotdrakt

  Art nr: 5702016913590
  Gled unge Avatar-fans med et sett med to minifigurer, en Thanator-figur og en AMP-robotdrakt samt en regnskog med selvly...
   Kjøp på nett:
   På lager (1-5)
   Kan leveres fra en av våre butikker. Se leveringsmetoder i kassen.
   Butikklager:

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Betal med Coop Mastercard
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   Gled unge Avatar-fans med et sett med to minifigurer, en Thanator-figur og en AMP-robotdrakt samt en regnskog med selvlysende deler.

   Sett deg på Thanator-dyret, og bruk Na’vi kuru for å få kontakt med det. Bli med når Neytiri går til kamp mot Colonel Quaritch! Kast deg ut i actionfylt lek med dette fantastiske LEGO® Avatar settet, og gjenskap den episke scenen. Bygg et regnskogscenario av selvlysende deler. Plasser Colonel Quaritch i AMP-drakten, sett Neytiri på ryggen til Thanator-dyret og la leken begynne. Hvem går seirende ut av kampen? Det bestemmer du!

   Kjenner du Avatar-fans eller barn fra ni år som fortjener en belønning? Byggeleksettet LEGO® Avatar Neytiri og Thanator mot Quaritch i AMP-robotdrakt (75571) faller garantert i smak med minifigurer av Neytiri og Colonel Miles Quaritch, bevegelige modeller av Neytiris Thanator og AMP-robotdrakten til Colonel Quaritch samt et regnskogscenario laget av selvlysende deler. Passer for lek alene eller sammen med familien Inspirer naturinteresserte barn og filmentusiaster med et sett som gjengir Pandoras vakre og farlige regnskog. Her kan barn og familier slå seg løs i actionfylte scener eller finne på nye fortellinger selv. Bruk de forskjellige settene sammen (selges separat) for å få enda flere lekemuligheter og bygge en unik versjon av Pandora. Laget for actionfylt lek og utstilling LEGO Avatar settene er fulle av ikoniske figurer og steder og byr på gøyale lekeopplevelser og spennende historier. Modellene tar seg også flott ut på utstilling, med et detaljert miljø, hvor skapninger kan plasseres i spennende positurer. Det gir eldre fans en gledesfylt opplevelse mens de gjenoppdager dette fargerike universet.

   • 560 deler
   • Alder: Fra 9+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702016913590
   Leverandørens artikkelnummer75571
   Forpakningsmål
   Bruttovekt0.58 kg
   Høyde6 cm
   Lengde28 cm
   Bredde26 cm
   Lego
   Alder9+ år
   SerieLEGO® Avatar