• 422 deler
 • Alder: Fra 8+

Minecraft®-spillere må kjempe for å ta tilbake en skummel landsby som zombiene har tatt over, og underveis får de actionfylte kamper og kreativ bygging, akkurat som i dataspillet!

Finn fram sverdet, og ta tilbake landsbyen fra zombiene! Slåss mot zombie-landsbyboeren ved masovnen, konfisker zombie-gården og ta tilbake det forlatte huset. Nå kan du bygge opp byen igjen akkurat sånn du vil ha den! Fjern spindelvevet, sett sammen de forskjellige bygningene og legg til møbler og arbeidsverktøy. Til slutt kan du bygge et leirbål og planlegge ditt neste eventyr!

Med byggesettet LEGO® Minecraft Den forlatte landsbyen (21190) får Minecraft®-spillere både actionfylt kamp og kreativ bygging, akkurat som i dataspillet. Minecraft-sett med flere seksjoner Dette allsidige settet inkluderer fire seksjoner: en zombie-jegers hus med seng, ovn, stearinlys, arbeidsbenk, fakler og måltavle, en zombie-landsbyboers arbeidsplass med masovn, leirbål, rustningsstativ og diamantrustning, en zombie-bondes gresskaråker med kompostbinge og fakler og et forlatt hus med gresskar, tønner, en steinkutter og en svart katt. Spillerens oppdrag er å ta tilbake landsbyen som har blitt overtatt av zombiene og bygge den om i sin egen stil, klar for nye Minecraft-eventyr.

Generelt
Artikkelnummer5702017233260
Leverandørens artikkelnummer21190
Forpakningsmål
Bruttovekt0.704 kg
Høyde26.2 cm
Lengde7.6 cm
Bredde28.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft™ 21190 Den forlatte landsbyen

Art nr: 5702017233260
49900
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.