• 572 deler
 • Alder: Fra 9+

Gled en engasjert Avatar-fan med dette settet som inneholder to minifigurer, to banshee-figurer med folievinger og en modell med selvlysende elementer.

Bevis at du duger, og bli med Na’vi på en flytur på en banshee! Med dette LEGO® Avatar settet kan du bli med Jake og Neytiri der de flyr rundt Hallelujah-fjellene. Klatre forsiktig opp på banshee-skapningen, koble din Na’vi kuru til skapningen og fly til værs. Spinn gjennom bladrankene og vandre langs stiene fulle av røtter som forbinder de flytende fjellene, og land et sted for å gi banshee-skapningen en klem og en godbit. For en fantastisk opplevelse!

Kjenner du Avatar-fans eller barn fra ni år som er opptatt av naturen og liker actionfylt lek? Med byggelekesettet LEGO® Avatar Jake og Neytiris første banshee-flytur (75572) treffer du spikeren på hodet. Lekesettet inneholder minifigurer av Jake Sully og Neytiri, to bevegelige banshee-figurer (Ikran) samt en del av Hallelujah-fjellene med selvlysende deler. Fantasifull actionlek for alle Stimuler kreativiteten til naturinteresserte barn og filmentusiaster med et sett som gjengir omgivelsene på Pandora. Her kan barn og familier gjenskape favorittscenene sine eller finne på nye fortellinger selv. Bruk forskjellige sett sammen (selges separat) for å få enda flere lekemuligheter og bygge din egen versjon av Pandora. Mektige Na’vi-øyeblikk LEGO Avatar settene er fulle av ikoniske figurer og velkjente steder og gir barn gøyale lekeopplevelser og spennende fortellinger. Settene tar seg flott ut på utstilling med detaljerte skapninger som kan plasseres i spennende positurer, og som gir eldre fans en gledesfylt opplevelse mens de bygger det fargerike universet.

Generelt
Artikkelnummer5702016913682
Leverandørens artikkelnummer75572
Forpakningsmål
Bruttovekt0.72 kg
Høyde6 cm
Lengde38 cm
Bredde26 cm
Lego
Alder9+ år
SerieLEGO® Avatar
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Avatar 75572 Jake og Neytiris første banshee-flytur

Art nr: 5702016913682
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.