• 154 deler
 • Alder: Fra 6+

Med Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers kan barn utvide sitt klossebygde LEGO® Super Mario™ univers med en utfordrende Super Mario™ himmelbane.

Skap en heftig LEGO® Super Mario™ bane med høytflygende Fuzzy-figurer. Hopp på den oransje sopptrampolinen for å få sprett nok til å fange Fuzzy-figurene! Tramp på begge endene av vippene for å vippe Fuzzy-figurene overende og beseire dem. Husk også å trampe på tidsklossen hvis du er i ferd med å slippe opp for tid!

Flytt den actionfylte LEGO® Super Mario™ leken opp i luften med Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers (71405), som passer for barn fra seks år. Settet inkluderer en byggbar modell av en himmel og en sky med vipper for de to LEGO Fuzzy figurene samt en sopptrampoline og tidskloss. Få LEGO® Mario™, LEGO® Luigi™ eller LEGO® Peach™ (figurene følger ikke med) til å sprette på sopptrampolinen og trampe på hver ende av vippene for å velte Fuzzy-figurene og tjene digitale mynter. (Merk: Du må ha startbane 71360, 71387 eller 71403 for å kunne spille interaktivt.) Digital støtte for bygging og lek Du finner settets byggeinstruksjoner i LEGO Super Mario hjelpeappen. Appen er dessuten et trygt forum, hvor barn kan utveksle ideer med hverandre og finne inspirasjon til flere gøyale og kreative måter å bygge og leke på. Kreativ moro LEGO Super Mario lekesett for samlere er ypperlige leker for trendsettende barn. Med startbanene og ekstrabanesettene kan fans utvide, bygge om og skape unike baner som byr på timevis med myntsamlerlek.

Generelt
Artikkelnummer5702017155258
Leverandørens artikkelnummer71405
Forpakningsmål
Bruttovekt0.231 kg
Høyde14.1 cm
Lengde6.1 cm
Bredde26.2 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Super Mario™ 71405 Ekstrabanesettet Fuzzy Flippers

Art nr: 5702017155258
32900
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.