• 87 deler
 • Alder: Fra 4+

Med dette LEGO® Star Wars™ 4+ settet som inkluderer blant annet en AT-ST, speeder og katapult, kan du gi små barn gøyal bygging og spennende action basert på Slaget om Endor.

Hjelp den modige ewoken Wicket i kampen mot rekognoseringssoldaten! Bygg et utkikkssted i Endors skoger, og gjør deg klar til det store slaget, der den mektige AT-ST-en kommer trampende gjennom skogen og rekognoseringssoldaten angriper på en speedersykkel. Bruk Wickets katapult og pil og bue for å tvinge fienden til retrett. Dette er en kamp du bare må vinne!

Lær små barn å bygge og leke i det spennende LEGO® Star Wars™ universet med dette startsettet med en AT-ST (75332). Settet er perfekt som gave til barn fra fire år og inkluderer en lettbygd 4+-modell av AT-ST fra Star Wars: Jediridderen vender tilbake med en minifigurcockpit. Settet inkluderer også LEGO minifigurer av Wicket, en rekognoseringssoldat og en AT-ST-fører med våpen i tillegg til en speeder og et ewok-utkikkssted med et tre og en katapult som inspirerer barn til gøyal rollelek med Slaget om Endor som tema. App-basert byggehjelp Gratisappen LEGO® Building Instructions inneholder digitale instruksjoner samt verktøy for zooming og rotering som gir barn en enda mer kreativ og gøyal opplevelse. Spennende 4+-sett LEGO Star Wars 4+ byggeleker gir barn fra fire år den beste introduksjonen til LEGO bygging og sagaen om Star Wars. Startklosser gjør det lett å bygge både kjøretøy, bygninger og annet – de kan velge om de vil bygge på egen hånd eller få hjelp av eldre søsken eller voksne, og de kommer raskt i gang med leken.

Generelt
Artikkelnummer5702017155586
Leverandørens artikkelnummer75332
Forpakningsmål
Bruttovekt0.232 kg
Høyde19.1 cm
Lengde6.1 cm
Bredde20.5 cm
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Star Wars™ 75332 AT-ST™

Art nr: 5702017155586
39900
  Nettlager:
  Ikke på lager
  Produktet er ikke tilgjengelig for kjøp fra nettlager.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.