• 29 deler
 • Alder: Fra 2+

Gi førskolebarn ren lekeglede med Disney og Pixars Lynet McQueen og Bill som trenger en omgang i bilvasken. Når de har sørget for at favorittene fra Disney og Pixars Biler er skikkelig rene, kan Bill taue Lynet McQueen opp på trimmebordet for sørge for at han er i topp form til billøpet.

Gi barn fra to år settet LEGO® DUPLO® ǀ Disney og Pixars Biler Lynet McQueen og Bills gøyale bilvask (10996) i overraskelse. Med dette gøyale byggesettet kan små byggere henge med favorittdoningene sine fra Biler-filmene, skrubbe dem rene og trimme dem.

Kreative byggeleker for smårollinger
Foreldre og barn kan bygge en kjørbar modell av Lynet McQueen, Bill og en bilvask sammen. LEGO DUPLO barnesett har funksjoner som styrker barns finmotorikk, og er flotte byggeleker tilpasset små hender. Settet har en bevegelig vaskearm og et roterende trimmebord barn bruker når de fikser bilene med skrunøkkelen. Barna kan feste Lynet McQueen til Bill med en krok, slik at Bill kan taue ham. De kan også finne på egne fortellinger med de ikoniske figurene fra de populære filmene.

Foreldre kan delta i leken
Alle LEGO DUPLO byggesett er utstyrt med fantasifulle funksjoner og kjente figurer, som foreldre og barn leke med sammen, og som bidrar til at barn når viktige utviklingsmessige milepæler.

Generelt
Artikkelnummer5702017417790
Leverandørens artikkelnummer10996
Forpakningsmål
Bruttovekt0.528 kg
Høyde26.2 cm
Lengde7.6 cm
Bredde28.2 cm
Lego
Alder1,5+ år
SerieLEGO® DUPLO®
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® DUPLO® Disney og Pixars Biler Lynet McQueen og Bills gøyale bilvask 10996

Art nr: 5702017417790
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.