• 507 deler
 • Alder: Fra 6+

Velkommen til LEGO® City Bilverksted. Skap superkule designer ved hjelp av den smarte konfigurasjonsveggen. Hjelp mekanikerne med å montere tøffe frontlykter, bakspoilere og støtfangere beregnet på rally eller drifting. Kjør bilene opp på rampene for modifisering, lakkering og sveising. Bruk løfteanordningen for å montere forskjellige motorer, og sving innom trimmestasjonen før du legger ut på veien. Dette er verdens kuleste bilverksted!

Det er superenkelt å skreddersy og tilpasse biler med lekesettet LEGO® City Bilverksted (60389) som inkluderer et verksted med mange kule funksjoner og to lekebiler som kan tilpasses. Barn kan skreddersy bilene ved hjelp av forskjellige motorer og modulære front- og bakseksjoner med forskjellige frontlykter, støtfangere og spoilere. Settet inkluderer to mekaniker- og to sjåførminifigurer med gøyalt tilbehør.

Få ekstra gøyal bygging med interaktive instruksjoner
Lekesettet passer for barn fraseks år og inkluderer enkle, bildebaserte byggeinstruksjoner og appen LEGO Builder, en interaktiv byggeveiledning med intuitive verktøy for zooming og rotering som lar barn visualisere modeller fra alle synsvinkler mens de bygger.

LEGO City Kule kjøretøy – flotte gaver for barn
Barn er hele tiden omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, og med LEGO City Kule kjøretøy settene kan de studere dem på nært hold. Settene inkluderer realistiske modeller og gøyal figurer som stimulerer til fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017416441
Leverandørens artikkelnummer60389
Forpakningsmål
Bruttovekt0.822 kg
Høyde28.2 cm
Lengde6.1 cm
Bredde48 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Bilverksted 60389

Art nr: 5702017416441
  Nettlager:
  På lager (6-20)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.