• 148 deler
 • Alder: Fra 5+

Stig om bord i den tilpasningsbare anleggsgravemaskinen! Hjelp LEGO® City arbeiderne med å skifte ut en gammel parkbenk med en futuristisk smartbenk med funksjon for mobillading. Rydd området med gravemaskinens trykkluftbor og grabb før du kobler på pallegaflene for å løfte den nye benken på plass. Når du er ferdig, pakker du vekk kosten og utstyret og kjører videre til neste jobb!

Få fart på barnas fantasi med settet LEGO® City Anleggsgravemaskin (60385), som er utstyrt med trykkluftbor og utskiftbart grabb- og pallegaffel-utstyr. Det gøyale lekesettet inkluderer også en smartbenk, to minifigurer av anleggsarbeidere og gøyalt tilbehør, som gir barn fra fem år timevis med byggemoro.

Trykte og digitale byggeinstruksjoner
Anleggsgravemaskinen inkluderer enkle, bildebaserte byggeinstruksjoner og appen LEGO Builder, som er en digital byggeveiledning med flotte verktøy forzooming og rotering som lar barn se en ferdig versjon av modellen fra alle synsvinkler mens de bygger den.

Sett for lek og læring
Barn er hele tiden omgitt av fantastiske kjøretøy og maskiner, og med LEGO City Kule kjøretøy settene kan de studere dem på nært hold. Settene inkluderer realistiske modeller og gøyal figurer som stimulerer til fantasifull frilek.

Generelt
Artikkelnummer5702017416403
Leverandørens artikkelnummer60385
Forpakningsmål
Bruttovekt0.333 kg
Høyde19.1 cm
Lengde6.1 cm
Bredde26.2 cm
Lego
Alder4+ år
SerieLEGO® City
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® City Anleggsgravemaskin 60385

Art nr: 5702017416403
  Nettlager:
  På lager (+100)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.