• 427 deler
 • Alder: Fra 8+

Bygg en superkul base formet som et gigantisk diamantsverd. Innvendig kan du slappe av og spille en plate på jukeboksen. Plasser en vaktsoldat og en vaktkriger utenfor som forsvar mot Creeper™- og skjelettangrep. Når en Creeper-eksplosjon får vakttårnet til å styrte, er det på tide å avfyre de to skyterne foran på basen. Pass på så du ikke treffer den snille grisen og en allay!

Gi Minecraft®-spillere fra åtte år et ikonisk diamantsverd i gigantisk størrelse! I LEGO® Minecraft Sverdets utpost (21244) brukes det dyrebare våpenet som en superkul base, hvor barn kan bygge en sone for avslapning og delta i eksplosive kamper.

Lek og still ut en modell av et diamantsverd
Barn bygger en gigantisk diamantsverd-base i en fjellside og forsvarer den mot angrep fra fiendtlige mober. Basen inneholder et bord, en kjeks og en jukeboks med en plate som kan «spilles». Utenfor står det en vaktsoldat og en vaktkriger og passer på. På fronten av basen er det også to skytere. Settets fiendtlige mober er en Creeper™ og et skjelett. Vennlige mober inkluderer en gris og en allay med folievinger. En spak nederst på tårnet utløser en eksplosjon som får en del av konstruksjonen til å falle sammen. LEGO Builder appen byr på ekstra digital moro med intuitive verktøy for zooming og rotering som barn visualiserer modellen med mens de bygger.

Generelt
Artikkelnummer5702017415796
Leverandørens artikkelnummer21244
Forpakningsmål
Bruttovekt0.72 kg
Høyde26.2 cm
Lengde7.6 cm
Bredde28.2 cm
Lego
Alder6+ år
SerieLEGO® Minecraft™
Logg inn for å se fraktalternativene til din adresse

LEGO® Minecraft® Sverdets utpost 21244

Art nr: 5702017415796
  Nettlager:
  På lager (+50)
  Leveres fra nettlager innen 2-7 virkedager, flere tilgjengelige leveringsmetoder.
  Butikklager:
  Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.