LEGO® City Politiets fengselsøy 60419

  Art nr: 5702017583716
  LEGO® City Politiets fengselsøy (60419) huser noen av byens mest beryktede skurker, men det kan fort endre seg! Actionfy...
   Nettlager:
   På lager (6-20)
   Butikklager:
   Dine leveringsalternativer
   Finn alternativer og pris for levering ved å søke på ditt postnummer

   Kvalitetsprodukter fra kjente merkevarer
   Hent i butikk etter bare to timer
   Gebyrfri faktura med Walley
   120 dagers åpent kjøp

   Betalingsmetoder

   Logotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativerLogotype av alternativer

   Leveringsmetoder

   Logotype av alternativer

   • Produktdetaljer
   • Produktomtaler
   • Spesifikasjoner

   Produktdetaljer

   LEGO® City Politiets fengselsøy (60419) huser noen av byens mest beryktede skurker, men det kan fort endre seg! Actionfylte eventyr venter med dette fantastiske lekesettet som inkluderer et fengsel på en klippe med mange funksjoner og detaljer. Settet inkluderer også helikopter, politibåt, jolle, tre politiminifigurer, fire fangeminifigurer, en hundefigur og en haifigur.
   Denne fengselsøyleken byr på mange detaljer for fantasifull lek, inkludert et kontrollrom, politiets pauserom, inngangshall, gårdsplass med hemmelig fluktluke, hunderom, celle med senger og rømningstunnel som går bort til en nedstengt gruve, og fangenes vaskerom med rømningsutstyr. Settet inneholder også en helipad og en klippekant med en løs stein som barn kan bruke for å arrangere eksplosive fluktforsøk.
   Gi barn et spennende byggeeventyr med LEGO Builder appen. I appen kan de spore byggeframdrift sin, zoome og rotere sett i 3D for å se modeller fra alle kanter mens de bygger.

   Spenningen øker på fengselsøya, hvor LEGO® Citys verste skurker planlegger et av tidenes største og dristigste fluktforsøk! Mens nye fanger ankommer i politiets speedbåt, er de andre fangene fullt opptatt med å legge fluktplaner. Hold oversikt fra kontrolltårnet, og følg spesielt godt med på politihelikopteret! Dette fengselet er ikke så fluktsikkert som man skulle tro! Hører du lyden av noen som graver?

   • 980 deler
   • Alder: 7+
   Dette produktet har ikke fått noen omtale ennå. Hvis du kjøper produktet får du invitasjon til å gi en omtale.
   Generelt
   Artikkelnummer5702017583716
   Leverandørens artikkelnummer60419
   Forpakningsmål
   Bruttovekt2.02 kg
   Høyde9.4 cm
   Lengde47.8 cm
   Bredde37.4 cm
   Lego
   Alder6+ år
   SerieLEGO® City